Ottelu päästiin pelaamaan vaihteeksi aurinkoisella Saarikentällä. Otteluun suurena ennakkosuosikkina lähtenyt Veto oli saanut kokoonpanoonsa kuukauden tauon jälkeen myös Teemu Isokedon, joka pelasi myös edellisen ottelunsa 9.6. Ankkureita vastaan. Ankkurit peluutti Aki Oravaa edelleen vain jokerina.

Ville Väliaho oli Ankkurien ykköspalkittu Saarikentällä. (Kuva_ K-Media/Jukka Ketonen)

Ensimmäinen jakso
Ensimmäisen jakson aloitti sisällä Ankkurit. Ankkurit sai rakennettua palottoman ajon Mikkolanaholle. Ankkureiden sisävuoro kuitenkin päättyi nukuttuun takavaihtoon ja turhan tarkkaan vääränhuutoon viimeiselle lyönnille. Veto tuli ensimmäiseen sisävuoroonsa vahvasti, kun Kanala löi pallon kakkosrajasta jokeen kahden juoksun arvoisesti. Rinta-aho paukautti samasta paikasta tilanteeksi 3-0.

Toiseen vuoroon Ankkurit sai hyvän lähdon kun Riku Niemi löi ykköstilanteessa läpi kolmosluukusta. Syntyneestä ajosta Mikkolanahon hyvästä saumavedosta Sami Haapakoski teki kuitenkin niukan palon. Oravan ja Penninkankaan hyvät kotiutusyritykset kariutuivat Vedon pelaajien hyviin ulkopelisuorituksiin. Tasoittavallaan Veto rakensi palottoman ajon, mutta Ankkurit kesti painostuksen.

Kolmannessa vuorossa Ankkureiden kakkoskärki rakensi takatilanteen Mikkolanaholle, jonka hieno pussinperälyönti riitti viemään Ankkurit 0-1 johtoon. Vimpelin kolmas sisävuoro jäi tuloksettomaksi Sillanpään ja Iivarisen hyvien ulkopelisuoritusten ansiosta.
Neljännessä vuorossa Oravan hyvästä saumavedosta syntyi niukka palo. Iivarinen kavensi komealla välilyönnilla tilanteeksi 3-2, mutta lisäjuoksuja ei saada ja jaksovoitto Vedolle.

Toinen jakso
Toisella jaksolla juoksutilinsä aukaisi ensimmäisen tasoittavalla Ankkurit jokerikolmikko Penninkankaan, Mikkolanahon ja Oravan toimesta kun Aki iski viimeisenä lyöjänä pallon väliin ja tilanteeksi 0-1.

Seuraavat juoksut nähtiin kolmannen alussa, kun Puputti ja Rinta-aho iskivät ottamattomilla kolmossaumavedoilla 1-2 johtoon. Vimpelin hyvän sisävuoron kruunasi Arttu Ruuskan lyömä 1-3 johtojuoksu.

Neljännessä vuorossa ei juoksuja nähty, joten 2256 katsojan edessä käydystä kamppailusta ei pisteitä herunut.

Ottelun palkinnot menivät kotijoukkueesta Mikko Kanalalle ja Matias Rinta-aholle. Ankkureista palkittiin Vedon peliä väärillään sotkenut Ville Väliaho ja Sasu Iivarinen.