I Jakso

Jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Ensimmäisessä vuoroparissa ei nähdä vielä ottelun avausjuoksua, mutta toisessa vuorossa nähdään kaksi ja ne kirjataan Vedolle. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Sami Haapakoski, joka puhkaisee Ankkureiden kakkospuolen ja Viljo Sillanpää juoksee suoraan kakkospesältä kotiin. Seuraavassa  tilanteessa vielä Perttu Ruuska kotiuttaa Mikko Kanalan. Kolmanteen vuoroon mennään Vedon 2-0 johdossa. Kolmannessa vuorossa Ankkurit ei tilanteita saa päälle, mutta Veto menee menojaan. Haapakoski tinttaa kakkospuolelta pallon jokeen etutilanteessa ja kenttä rullaa. Kotiin kiitää Sillanpää sekä Kanala ja Haapakoski itse kiertää kunnarin. Jatkossa vielä Janne Mäkelä ja Matias Rinta-aho lyö molemmat yhden lisäjuoksun, joten ratkaisevaan vuooroon mennään Vedon johtaessa 7-0. Ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei kavennusta saa aikaiseksi. Jakso kirjataan Vedon nimiin 7-0.

II Jakso

Toisen jakson aloittaa sisällä kotijoukkue Veto ja onnistuu siirtymään 1-0 johtoon Mäkelän lyödessä Sillanpään kotipesään. Ankkurit saa tasoittavalla vuorolla yhden kotiutustilanteen, mutta Hallasuon lyönnistä Pukkinen palaa kotiin. Toinen vuoro ei tuota kummallekkaan juoksua, mutta kolmannessa vuorossa nähdään kaksi juoksua ja niistä vastaaa kotijoukkue Veto Mäkelän ja Kanalan lyönneillä. Juoksujen tuojina Perttu Olli ja Severi Lassila. Ratkaisevassa vuorossa ei lisäjuoksuja nähdä tilanteista huolimatta, joten koko ottelu menee kotijoukkue Vedolle 2-0 (7-0, 3-0).