II JAKSO

Ensimmäinen jakso alkaa JymyJussien sisävuorolla. Kumpikaan joukkue ei onnistu avaamaan pelin juoksutilia ensimmäisessä vuorossa. Toisessa vuorossa nähdään jakson ensimmäiset juoksut. JymyJussit onnistuu Jukka-Pekka Vainionpään lyönnillä menemään 1-0 johtoon. Juoksun tuojana Tuomas Raunio. Ankkurit onnistuu tasoittavalla kahdesti. Ensimmäisestä juoksusta vastaa Martti Viitasalo, joka lyö superpesisuran ensimmäisen juoksun kotiuttamalla Ville Postin. Perään vielä Markus Hallasuo onnistuu kotiuttamaan Tuomo Lönnmarkin. Kolmannen vuoron aloittavalla JymyJussit järjestää palottoman ajon.  Ankkureiden ulkokenttä hoitaa kuitenkin tilanteen ja JymyJussit ei saa lisäjuoksuja. Ankkurit ei onnistu tasoittavalla tilanteiden rakentelussa. Ratkaiseva vuoro alkaa jännittävässä tilanteessa Ankkureiden johtaessa 1-2. JymyJussit onnistuu menemään johtoon aloittavalla. Vainionpää aloittaa juoksujen lyönnin kotiuttamalla Juuso Myllyniemen. Seuraavaksi Toni Marjamäki puhkaisee Ankkurikentän. Kotiin juoksee ykköseltä asti Vainionpää ja Marjamäki juoksee kunnarin. Seuraavana lyömään tullut Mikko Haukkala onnistuu kotiuttamaan Marjamäen kotiin ja lyöjiä jälleen riittää kierroksen verran. Haukkala pääsee vielä yrittämään kotiutusta viimeisenä lyöjänä ja onnistuukin melko täydellisesti kun puhkaisee Ankkurien takakentän. Puputti juoksee kotiin ja Haukkala itse kiertää kentän. Ankkurit tulee tasoittavalle 7-2 tappioasemassa. Ankkurit ei onnistu vastaamaan JymyJussien hurjalle sisävuorolle ja ei onnistu juoksujen teossa. Jakso päättyy kotijoukkueelle 7-2.

Martti Viitasalo löi ottelussa Superpesisuran ensimmäiset juoksut

II JAKSO

Toinen jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Ankkurit Rakentaa heti kärjestä palottoman ajotilanteen. Lyömään Viitasalo, joka puhkaisee JymyJussien kolmospuolen. Kotiin kirmaa Piispanen sekä Posti. Tasoittavalla JymyJussit ei onnistu juoksuja lyömään, joten toinen vuoro alkaa tilanteessa 0-2. Ankkurit onnistuu järjestämään tilanteen päälle. Viitasalon ensimmäinen yritys kuitenkin jää JymyJussien etukenttään ja palo kotiin. Seuraava lyönti menee väliin, mutta Puputin heitto tappaa Lönnmarkin kotiin. JymyJussit onnistuu tasoittavalla kaventamaan tilanteeksi 1-2 Vainionpään kotiuttaessa Tyynelän. Kolmannen vuoron alkuun Ankkurit saa kolme kotiutustilannetta ja onnistuu kerran, kun Pukkinen kotiuttaa Penninkankaan kotiin kierteisellä kolmosrajanäpyllä. Tasoittavalla vuorolla JymyJussit esittää yhden tämän kesän lyhyimmistä vuoroista Superpesiksessä, kun neljän lyöjän aikana taululle ilmestyy kolme paloa. Ratkaiseva vuoro alkaa Ankkureiden johtaessa 1-3 ja onnistuu aloittavalla lisäämään johtoa yhdellä juoksulla, kun Lönnmark kotiuttaa Penninkankaan kotiin. JymyJussien sisävuoro kulkee lähes samalla kaavalla kuin edellinen. Tällä kertaa viisi lyöjää ehtii käydä mailan varressa, kun taululle ilmestyy kolme paloa. Toinen jakso Ankkureille 1-4.

SUPERVUORO

Supervuoron aloittaa Ankkurit sisällä ja onnistuu järjestämään palottoman ajon. Tilanne kuitenkin kuolee nopeasti, kun Viitasalon kotiutuslyönnillä kotiin ja kolmoselle palo. Tilannetta ei saada enää sen jälkeen jatkettua, joten JymyJussit tarvitsee ottelun voittoon yhden juoksun ja onnistuukin siinä, kun Puputti lyö välilyönnillä Myllyniemen kotiin. Koko ottelu JymyJusseille 2-1 (7-2, 1-4, 1-0)