Ensimmäinen jakso vaisua pelaamista Ankkureilta.

Sami Mikkolanaho voittaa hutunkeiton ja valitsee kotijoukkueelle aloittavan ulkovuoron. Kempele rakentaa heti kärjestä palottoman ajon ja onnistuu kerran, kun Ossi Meriläinen kotiuttaa Onni Määtän. Ankkurit ei tasoittavalla saa kotiutustilannetta päälle, joten toiseen vuoroon mennään Kempeleen johtaessa 0-1. Kempele onnistuu jälleen kerran, kun Jonne Luhtavaara kotiuttaa vielä viime kaudella Ankkureissa pelanneen Valtteri Kleemolan. Ankkureiden toinen sisävuoro jatkuu samalla kaavalla kuin ensimmäinen. Miestä ei kolmospesälle saada ja vuoron vaihtoon mennään vieraiden johtaessa 0-2. Aloittavalla vuorolla Kempele lisää johtoaan. Aluksi Marko Pelkonen puhkaisee kakkospuolen ja Määttä juoksee kotiin. Seuraavana lyöjänä Kleemola lyö kumuran väliin ja Miikan veli Markus Keski-Petäjä juoksee tilanteeksi 0-4. Tasoittavalla Ankkurit rakentaa ensimmäisen kolmostilanteen ja onnistuu kerran, kun ajotilanteessa Markus Hallasuo lyö Severi Piispasen kotiin. Ratkaisevaan vuoroon mennään tilanteessa 1-4. Ratkaisevassa vuorossa Kempele onnistuu kerran Pelkosen kotiuttaessa Jani Lassilan. Ankkurit saa tasoittavalla yhden palon ajotilanteen, mutta tilanne kuolee Hallasuon lyöntivuorolla kahteen paloon. Jakso Kempeleelle 1-5.

Toisella jaksolla Ankkurit herää.

Ankkurit aloittaa toisen jakson rukatulla lyöntijärjestyksellä. Numerolle 1 siirtyy Manu Haukkala ja numerolle 2 Miika Keski-Petäjä. Piispanen ja Posti siirtyy kakkoskärkeen. Ankkurit aloittaa jakson sisältä ja saakin kaksi kotiutustilannetta. Hallasuon ja Mikkolanahon lyönneillä kuitenkin palot kotiin. Kempele saa ensimmäisen aloittavalla heti kärjestä tilanteen, mutta tilanne kuolee nopeasti lukkari Keski-Petäjän tekemään kahteen paloon. Toiseen vuoroon mennään 0-0 tilanteessa. Ankkurit onnistuu aloittavalla vuorolla kerran. Kakkoskärki järjestää kolmostilanteen ja Jouni Mäki upottaa pallon väliin. Kotiin kiiruhtaa Mikael Penninkangas. Tasoittavalla Kempele pääsee yrittämään pari kertaa kotiutusta. Ankkureiden ulkokenttä hoitaa kuitenkin tilanteen ja Kempele ei pääse avaamaan jakson juoksutiliään. Kolmanteen vuoroon mennään Ankkurijohdossa 1-0. Aloittavalla Ankkurit pääsee kahdella palolla yrittämään kerran kotiutusta. Hallasuon kotiutuslyönti jää kuitenkin polttolinjaan kopiksi ja Postista kolmas palo taululle. Kempele ei tasoittavalla tilannetta saa päälle ja ratkaisevaan vuoroon mennään Ankkureiden 1-0 johdossa. Ankkurit järjestää jakson viimeisessä vuorossa kärjestä ajotilanteen ja onnistuukin kahdesti Hallasuon ja Mikkolanahon lyönneillä.  Tuojina Penninkangas ja Keski-Petäjä. Tasoittavalla Kempele rakentaa nopeasti kärjestä pesät täyteen ja saa palottoman ajotilanteen. Ankkureiden ulkokenttä kuitenkin kestää hyökkäyksen ja hoitaa kolme paloa taululle. Jakso Ankkureille 3-0 ja siirrytään supervuoroon.

Supervuoro KeKille

Supervuoro alkaa Kempeleen sisävuorolla ja onnistuu kerran Marko Pelkosen lyödessä Onni Määtän kotiin. Ankkurit saa tasoittavalla kakkoskärjestä kolmostilanteen päälle, mutta tilanne kuolee kahteen takapaloon. Näin ottelu vieraille 1-2.