Samu Vainikainen ensimmäisen jakson ratkaisija

Ensimmäinen jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Ensimmäisessä vuorossa Ankkurit ei tilanteilla mässäille. SiiPe saa tasoittavalla yhden kotiutustilanteen, mutta Ankkureiden ulkokenttä hoitaa palon kotiin. Toinen vuoro alkaa 0-0 tilanteessa. Ankkurit rakentaa heti vuoron alkuun kärjestä palottoman ajotilanteen. Kolmesta kotiutusyrityksestä ei kuitenkaan avausjuoksua synny. SiiPe avaa tasoittavalla ottelun juoksuhanat. Samu Vainikainen iskee pelkässä etutilanteessa kakkosrajasta pallon läpi joka vierii aidan alta tielle. Samu kiertää kunnarin ja kotiin juoksee Eemeli Paldanius ja Antti Rinnevuori. Kimmo Lukkari lisää vielä johtoa 4-0 tilanteeseen kotiuttamalla Samu Vainikaisen kotiin. Kolmannessa vuorossa Ankkurit avaa oman juoksutilin SiiPen lukkarin Teemu Kinnusen avustuksella, joka heittää pallon kolmospesän yli nurmikolle ja kotiin kiiruhtaa Nestori Yli-Sissala. SiiPe ei tilannetta tasoittavalla saa päälle. Ratkaiseva vuoro alkaa 1-4 SiiPen johtoasemassa. Ankkurit ei onnistu vuorossa kolmostilannetta päälle, joten jakso kirjataan SiiPelle lukemin 1-4.

Toinen jakso myös SiiPelle

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa nähdään yksi juoksu ja siitä vastaa Ankkurit, kun Hallasuo kotiuttaa ajolähdössä Piispasen kotiin. Toinen vuoro alkaa SiiPeltä loistavasti kun ensimmäisenä lyöjänä Simo Vainikainen puhkaisee Ankkureiden kolmospuolen kunnarin arvoisesti. Vainikainen pääsee tuulettamaan vielä tuplajuoksua Lukkarin lyönnillä ja Roope Räisänen kotiuttaa jatkossa Samu Vainikaisen kotiin. Ankkurit ei onnistu kaventamaan omalla sisävuorollaan tilannetta. Kolmas vuoro alkaa tilanteessa 1-3. SiiPe ei onnistu lisäämään johtoaan. Ankkurit onnistuu  tasoittavalla ajotilanteen rakentamisessa. SiiPen lukkari Kinnunen kuitenkin irroittaa kaksi miestä kolmoselta väärillä ja yksi palo tulee Pukkisesta niukasti kotipesän kynnyksen.  Ratkaisevassa vuorossa ei lisäjuoksuja nähdä. Ottelu päättyy SiiPen voittoon 0-2 (1-4, 1-3)