Mukaan toimintaan?2018-11-09T13:44:35+00:00

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan Ankkureiden pesäpallotoimintaan?

Tule mukaan hauskaan harrastukseen!

Alajärven Ankkureiden junnupesis tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia pesäpallon ja liikunnan parissa perheen pienimmistä alkaen.

JOUKKUETOIMINTA

Kausi 2018 on saatu joukkueiden osalta päätökseen.  Loka-marraskuussa pidämme harjoittelusta lyhyen tauon. Uusi kausi aloitetaan kuitenkin jo viimeistään tammi-helmikuussa kaikkien joukkueiden osalta. Ankkureilla on joukkueet kaikissa juniori-ikäluokissa sekä tytöille että pojille. Kaikkiin joukkueisiin mahtuu edelleen mukaan ja harjoituksiin voi tulla kokeilemaan veloituksetta sekä ilman omia välineitä koska vaan.

Kaudella 2019 joukkueet/ikäluokat ovat seuraavat:

G-tytöt & G-pojat: 2011 ja myöhemmin syntyneet
F-tytöt & F-pojat: 2009 ja 2010 syntyneet
E-tytöt & E-pojat: 2007 ja 2008 syntyneet
D-tytöt & D-pojat: 2005 ja 2006 syntyneet

Lisäksi pojilla on joukkueet C-pojissa, B-pojissa ja A-pojissa

Varsinaisten ikäluokkajoukkueiden lisäksi Ankkurit järjestää pesiskoulua koulujen loma-aikoina. Seuraavat pesiskoulut pidetään  talvilomalla ja kesälomalla. Lisätietoja pesiskoulusta täältä.

Kaudella 2019 Ankkurit käynnistää myös 2-6-vuotiaille suunnatun pesisliikkarin. Pesisliikkarissa tehdään monipuolisesti motorisia toimintoja kehittäviä pelejä ja leikkejä. Pesiksen alkeisiin tutustutaan pikkuhiljaa leikin ja liikunnan riemun lomassa. Liikkari järjestetään useammassa ryhmässä. Lisätietoja liikkarista täältä.

Ollessasi kiinnostunut harrastuksen aloittamisesta Ankkureissa, lähetä tietosi meille alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman ikäluokkasi valmentajaan tai junioripäällikkö Anna Tuomolaan (ankkurit.juniorit(at)outlook.com/p. 040-5940484). Valmentajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Nimi (pakollinen)

Syntymäaika (pakollinen)

Osoite

Puhelinnumero

Huoltajan nimi (pakollinen)

Huoltajan Puhelinnumero (pakollinen)

Huoltajan Sähköposti

Joukkue johon ilmoittaudun (Jos et tiedä joukkuetta, jätä kohta tyhjäksi)

Kuvia, joissa esiinnyn saa käyttää seuran viestinnässä
KylläEi

TIETOSUOJASELOSTE TÄÄLLÄ