Alajärven Ankkurit järjestää liikuntakerhoa 6.11. alkaen urheiluhallilla. Kaikille avoin ja monilajinen liikuntakerho on suunnattu ala-asteikäisille. Luokat 1-3 liikkuvat maanantaisin 16.30-17.30 ja luokat 4-6 keskiviikkoisin 18.45-19.45.

Ankkurit järjestävät kaikille avointa liikuntakerhoa, jossa on tarkoitus kehittää lasten liikuntataitoja monilajisesti. Liikuntakerhoon osallistuvien ei tarvitse olla mukana pesistoiminnassa, vaan kaikki ovat tervetulleita. Liikuntakerho on hauska ja helppo tapa tulla mukaan Ankkureiden toimintaan: voit lähteä liikuntakerhon lisäksi mukaan joukkueisiin tai vaihtoehtoisesti osallistua vain kerhotoimintaan. Tärkeintä on monipuolinen liikkuminen ja hauskanpito yhdessä. Mukaasi tarvitset ainoastaan liikuntavarusteet ja juomapullon!

Syksyllä liikutaan 06.11-13.12.2017 ja keväällä 09.01.2018 alkaen.

Kerho on ilmainen Ankkureiden pesäpallojoukkueissa pelaaville junioreille. Muille 45e (sisarusalennus 5e)*.

Ilmoittautumiset TÄSTÄ tai Anna Tuomola: ankkurit.juniorit@outlook.com/ p. 040-594 0484

*Jos kerholainen lähtee mukaan joukkuetoimintaan, kerhomaksu vähennetään kausimaksusta.

*Osallistujalla on oltava voimassaoleva vakuutus tapaturmien varalta. Vakuutus voi olla lisenssin yhteydessä hankittava vakuutus, pesis-ja harrastepassiin kuuluva vakuutus tai henkilökohtainen tapaturmavakuutus, joka korvaa harrastustoiminnassa sattuneet tapaturmat. Jos pelaaja osallistuu Alajärven Ankkureiden toimintaan ilman vakuutusta, vastuu on pelaajalla/huoltajalla. Pesäpalloliitto edellyttää myös kilpailutoimintaan osallistuvilta voimassaolevaa vakuutusta. Mikäli vakuutusasiassa on epäselvyyttä, voit olla yhteydessä: Anna Tuomola, 040-594 0484 /ankkurit.juniorit@outlook.com