Aki Orava teki paluun ulkokentälle pitkän tauon jälkeen ja pelasi uransa 300:n runkosarja ottelun. Tämä näkyi erityisesti ulkopelissä, jossa Akin paluu rauhoitti ulkopeliä silminnähden. Myös sisäpeli rullasi mallikkaasti koko ottelun ajan ja näin voitto kirjattiin Ankkureille lukemin 0-2 (0-1, 3-4).

Aki Oravan paluu ulkokentälle siivitti Ankkurit voittoon. Kuva: Jukka Ketonen K-Media

Ensimmäinen jakso:

Ankkurit voitti hutunkeiton ja Koskenkorva aloitti ottelun sisältä. Koskenkorvan kakkoskärki pystyi rakentamaan ajolähdön Jere Dahlströmille, mutta Ville Väliaho irroitti Petrus Puputin kolmospesältä taktisella väärällä ja vuoro loppui siihen.

Ankkurit rakensi ensimmäisen tasoittavallaan myös kakkoskärjestä ajolähdön ja Mikael Penninkangas niittasi pallon vastustamattomasti merkistä väliin ja Riku Niemi kirmasi kotipesään 0-1. Penninkangas pääsi yrittämään myös toistamiseen mutta ilman tulosta.

Molemmat joukkueet rakensivat vielä jaksolla useita tilanteita, mutta kummankin takatilannepelaaminen kesti hyökkäykset ja näin Penninkankaan lyömä juoksu jäi jakson voittojuoksuksi. Jakso Ankkureille 0-1.

Toinen jakso:

Toisen jakson ensimmäinen vuoro meni molemmilta joukkueilta ilman kolmostilannetta.

Toisessa vuorossa Ankkurit rakensi Mikkolanaholle ajolähdon kahdella palolla, mutta tilanne kuivui kasaan Mikkolanahon kotiutuslyönnin noustessa kopiksi, eikä juoksuja nähty.

Koskenkorva sen sijaan aloitti toisen vuoron tasoittavansa parhaalla mahdollisella tavalla ja rakensi kärjestä palottoman ajolähdön. Tätä ei kokenut Antti Kuusisto jättänyt käyttämättä, vaan avasi Koskenkorvan juoksutilin kakkosraja sivalluksellaan 1-0. Tämän jälkeen lyömään asteli Jere Dahlström joka löi pallon vastustamattomasti väliin 2-0 ja tilanteesta seuranneesta harhaheitosta Koskenkorvalle 3-0 juoksu. Enempää juoksuja ei kuitenkaan pitkän sisävuoron päätteeksi nähty.

Ankkureiden vastaus tuli heti kolmannen vuoron aloittavalla. Riku Niemi ja Nestori Yli-Sissala laittoivat etupesät täyteen ja Juha Katajisto niittasi pallon puolittain läpi kakkosjatkeelta Niemen juostessa suoraan kakkoselta kotiin 3-1. Sen jälkeen kopitettiin kenttä tyhjäksi ja siirryttiin kärkeen. Kärki rakensikin ajolähdön ja lyömään asteli Sami Mikkolanaho. Ensimmäisellä kolmospuolen pussinpohja lyönnillä kotiin kirmasi Viljo Sillanpää 3-2 ja heti seuraavalla kolmospesän viereen tulinen lyönti joka ei pysynyt vahdin hanskassa ja Mäkinen toi tilanteeksi 3-3. Seuraava juoksu lähti Aki Oravan mailasta, joka niittasi pallon vastustamattomasti väliin ja Ankkurit johtoon 3-4.

Enempää juoksuja ottelussa ei enää nähdä ja näin kaikki pisteet lähti Ankkurien matkaan. Ottelun lopputulos KoU – AA 0-2 (0-1, 3-4).