Alajärvi – Tampere 1-0 (3-3, 4-3)

Ankkurit lähti otteluun varamiehisenä, kun Santeri Särkinen paikkasi Aki Oravaa. Ensimmäinen ulkona pelattu ottelu ei kohonnut kovin korkeatasoiseksi. Osasyynä oli varmasti viileähkö, vaikkakin poutainen keli. Kelistä huolimatta Kitrolle oli saapunut väkeä todella mukava määrä. Ankkureista Viljo Sillanpää meni kentälle varmasti ja Valtteri Kleemola vaihteli hyvin. Sami Mikkolanaho iski tärkeitä juoksuja ja ulkopelissä loistivat mm. Ville Väliaho ja Kleemola. Vieraitten näkyvimpiä olivat kärkenä hienosti pelannut Timo Torppa ja jokeripaidassa sivallellut Jarkko Paloniemi.

Avausjaksolla kotijoukkueen sisäpeliä söivät lukuisat kopinnostopalot. Niistä huolimatta sinikeltaiset hallitsivat jaksoa johtaen sitä aina viimeiseen vuoropariin saakka. Tampere sai ensimmäisen kolmostilanteen kolmannessa vuorossa ja viimeisen tasoittavalla alkoivat lyönnit napsua mukavasti mailaan. Vieraat tulivatkin hyvillä välilyönneillä takaa-ajoasemasta rinnalle tasaten loppuluvuiksi 3-3.

Toisen jakson alkuun vieraat siirtyivät heti kättelyssä johtoon Jukka Tuomiston läpilyönnillä, mutta Alajärvi kuittasi johdon nopeasti itselleen. Jakso eteni tasaisissa merkeissä ja voittojuoksu nähtiin kolmannen vuoroparin täyttävällä. Siinä Sami Mikkolanahon puolittaisella läpilyönnillä Valtteri Kleemola luki peliä upeasti ja karkasi kakoselta suoraan kotipesään saakka. Neljännen alussa Manse PP ei saanut takaa-ajovaihdetta kunnolla silmään ja jakso kirjattiin Ankkureille 4-3.

Ville Keltikangas ja Elmeri Koivusalmi olivat tänään tarkkailijan tehtävissä. Videolla pojat vetävät ottelun pakettiin lyhyesti ja ytimekkäästi.