Koskenkorva – Alajärvi 2-0 (6-5, 5-4)

kou-aa2 (2)

Rami Mäkinen, Mikael Penninkangas ja Manu Haukkala valmiina toiselle jaksolle.

I JAKSO

Molemmat joukkueet lähtivät peliin enemmän tai vähemmän varamiehisinä, mutta ainakaan sisäpeliä se ei tuntunut haittaavan. Koskenkorva aloitti ottelun kovalla vyörytyksellä ja siirtyi Jere Dahlströmin lyönneillä heti 3-0 johtoon. Ankkurit vastasi tasoittavallaan, kun Santeri Särkinen pisti pallon takaa maisemaan ja Viljo Sillanpää ruuvasi pallon väliin tasoittaen tilanteen. KoU:n avausjaksolla hyvin pelannut kärki rakensi Jouni Koskelan johdolla uutta tilannetta ja kolmannessa vuorossa Ville Haapamäen lyönnillä se siirtyi jo 6-3 johtoon. Viimeisessä vuorossa Alajärvi sai vielä kirivaihteen päällä ja viisi kolmostilannetta tuottivat Aki Oravan ja Ville Keltikankaan lyönneillä jakson loppuluvut 6-5.

II JAKSO

Jälkimmäinen jakso oli käsikirjoitukseltaan hyvin samankaltainen. Koskenkorva siirtyi heti kättelyssä kolmen juoksun johtoon. Ankkurit heräsi toisessa vuoroparissa ja tuli juoksun päähän Sami Mikkolanahon ja Aki Oravan sivalluksilla. Myös seuraavassa vuorossa Alajärvi painoi päälle ja siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon, kun Mikael Penninkangas ja Santeri Särkinen onnistuivat kotiutuksissaan. Korvalaiset käänsivät tasoittavallaan tilanteen jälleen johdoksi Juuso Vuorenmäen ja Jere Dahlströmin iskuilla. Juoksun johto piti loppuun asti ja voitto matkasi Ilmajoen suuntaan.

Santeri Särkisen suoritukset toivat ykköspytyn.

Palkittu: Santeri Särkinen

Tilastot (Lähde: Pesislive)