Otteluennakko:

Sunnuntaina vastassa viime kauden mitalistien ykköshaastaja!
Alajärvi – Kouvola su 15.5. klo 17.00

Siirtomarkkinoiden suurimman kalan, Toni Laakson, kalastanut Kouvolan Pallon Lyöjät tulee mittaamaan kotijoukkueen kevätkunnon. Ankkurien peli on ollut vuoristorataa. Jatkuuko sama tahti vai löytyykö otteisiin tasaisuutta?

Kouvola hankki tälle kaudelle pari kovaa täsmävahvistusta. Toni Laakson lisäksi peliasua vaihtoi Hyvinkäältä tullut Valentin Ikonen. Kouvolalaisten vakaa tavoite on iskeä kiilaa jo liiankin tutuksi käyneeseen mitalikolmikkoon. Kivikovalla kotiareenalla joukkue viljelee paljon pomppoa ja niitä nähdään varmasti myös Kitron-stadionilla, jos sää sen sallii.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua. Kotiavauksessaan äitienpäivänä Kopla kellistä PattuU:n 2-0 ja torstaina vieraissa voitto irtosi Seinäjoella 2-1 lukemin. Kouvolalla on siis kahdesta ottelusta kaksi voittoa ja viisi sarjapistettä. Lyötyjen ja tuotujen suhde on 15-16. Ankkureiden peli on ailahdellut ottelun aikana sekä sisä- että ulkopelelissä reipaasti. Kahdesta otteluista kasassa on yhtä monta pistettä ja juoksusuhde on 19-23. Näistä asetelmista kohti sunnuntain vääntöä.

Otteluisäntä

tekniset_japo_logo_150x40

  Seuraa heitä

Alajärvi

Petrus Puputti

Aki Orava

Sami Mikkolanaho

Kouvola

Anssi Lammila

Matti Latvala

Toni Laakso

Alajärvi kohtaa Kouvolan su klo 17.00 Kitrolla! Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Alajärvi kohtaa Kouvolan su klo 17.00 Kitrolla! Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.