MARKKINOINTI- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Missä tahansa Suomessa liikutaankin ja keskustelun aihe on Alajärvi, kääntyy puhe useimmiten nopeasti Alajärven tunnetuimpaan brändiin, Alajärven Ankkureihin. Yritysyhteistyön osalta näkyvin osa seuramme toimintaa ovat maineikkaalla Kitron Stadionilla pelaava Superpesisjoukkueemme, suositut kotisivumme ja somekanavamme sekä sähköiset mainostaulumme. Lisäksi tuotamme yrityksille ja niiden sidosryhmille erilaisia tapahtumia ja palveluja.

 

Etsimme Markkinointi- ja myyntipäällikköä vastaamaan media- ja palvelutarjontamme kehittämisestä ja aktiivisesta myynnistä. Tehtäväsi pääpaino on uusasiakashankinnassa, jota teet seuramme laajaa valikoimaa hyödyntäen. Osallistut myös palvelujemme ja tuotteidemme kehittämiseen etenkin sähköisen median sekä tyhy-toiminnan osalta. Tarkempi toimenkuva muokkautuu osaamisesi mukaan ja mahdollistaa hyvän ansiotason.

Arvostamme:
– kokemusta myyntityöstä
– kykyä itsenäiseen työhön
– vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– liikkuvasta työstä nauttimista
– aktiivisuutta ja aloitekykyä
– vastuullisuutta ja kehityshalua

Kokemus urheilualan markkinointi- ja myyntityöstä on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea odotamme sinulta markkinointi- ja myyntihenkisyyttä.

Tarjoamme näköalapaikan urheilumarkkinointiin ja yritysmyyntiin. Onnistumistasi tukevat toiminnanjohtajasta ja vapaaehtoistyöntekijöistä muodostuva markkinointiryhmä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset ke 3.1.2018 mennessä osoitteeseen ankkurit@japo.fi

Lisätietoja tehtävästä: toiminnanjohtaja Mika Peräkangas, p. 040-5583835, ankkurit@japo.fi www.ankkuritpesis.fi