Otteluennakko:

Kitee – Alajärvi

Torstainan Kiteen Rantakentällä kohtaavat Kiteen Pallo ja  Alajärven Ankkurit. Kitee taistelee hyvissä asemissa viimeisistä pudotuspelipaikoista ja on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä. Pisteitä on 23 pelistä kasassa 28 kappaletta. Ankkurit on sarjassa viimeisellä sijalla kerättyään 23 pelistä 12 pistettä. Eroa toiseksi viimeiseen eli Kempeleeseen on kolme pistettä. Kuten lukija huomasi kysessä on molemmille joukkueille todella tärkeä peli, sillä pisteitä kaivataan kipeästi molemmissa leireissä.

Kiteen tehomiehet tällä kaudella ovat tuttuja nimiä pesistä seuraaville. Lyötyjen ykkönen on Sami Joukainen 0+48 kotiutusta ja hyvää taustatukea on tarjoillut Sami Partanen 4+26. Etenijätilastossa Villet Posti (32) ja Hämäläinen (26) ovat tehokkaimmat. Kärkilyönneissä Partanen (155) on omilla kymmenillään Postin kompatessa 133 kärkkärillä.

Ankkureista parhaat tehot kotiutusosastolla löytyvät Sami Mikkolanaholta (51) ja Tuomas Tallbackalta (24). Eniten juoksuja on tuonut Petrus Puputti (31). Ja kärkilyönneissä Aki Orava (125) ja Puputti (124) ovat joukkueen parhaimmat.

Tällaisista asetelmista kohti Kiteetä. Ottelua voi seurata suorana Ankkuriradion kautta klo 18 alkaen.

gfgf

KiPa-AA Ankkuriradiossa torstaina klo 18. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.