Ankkureiden junnupesis tarjoaa useita mahdollisuuksia harrastaa pesäpalloa kesällä, sillä varsinaisen joukkuetoiminnan lisäksi seura järjestää myös pesiskoulua ja kyläpesistä. Molemmat harrastusmuodot ovat alakouluikäisille (pesiskouluun myös 2011 ja 2012 syntyneet tervetulleita) suunnattua matalan kynnyksen pesäpallotoimintaa. Aiempaa kokemusta lajista tai omia välineitä ei tarvita.

PESISKOULUA KESKIVIIKKOISIN KLO. 12.00-13.30 KITROLLA

Pesiskoulua pidetään Kitron Stadionilla 6. kesäkuuta alkaen ja sen ohjaajina toimivat Ankkureiden Superpesisjoukkueen pelaajat. Pesiskoulun kautta voi tutustua helposti lajiin ja lähteä myöhemmin mukaan joukkuetoimintaan. Pesiskoulussa harjoittelemme yhdessä pesäpallon perustaitoja alkeista lähtien, joten aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Lisäksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan leikkimielisiä harjoituspelejä yhdessä  lähialueen pesiskoulujen kanssa. Seuralta on mahdollisuus lainata välineitä.
Hinta 40 €. Jokainen osallistuja saa lisäksi pesiskoulutuotteen ja vakuutuksellisen pesispassin. Lisätietoja pesiskoulusta täällä.

KYLÄPESISTÄ KYLÄKOULUJEN KENTILLÄ MAANANTAISIN JA TIISTAISIN

Kyläpesis on alakouluikäisille (myös vanhemmat voivat jäädä lastensa mukana pelaamaan) suunnattua matalan kynnyksen pesäpallotoimintaa kyläkoulujen kentillä. Tuomme tarvittavat pesäpallovälineet sekä järjestämme  leikkimieliset pesispelit suoraan lasten lähikentillä. Kyläpesikseen ei vaadita ennakkoilmoittautumista, vaan voit vain saapua paikalle.

Kyläpesistä järjestetään kysynnän mukaan Alajärven kouluilla 4.6. alkaen.

Alustava aikataulu (muutoksista ilmoitetaan Ankkureiden nettisivuilla sekä lehdissä):

MAANANTAISIN

Luoma-Ahon koulu klo. 12-13

TIISTAISIN

Taimelan koulu klo. 10-11
Uusikylän koulu klo. 12-13
Hoiskon koulu klo. 13.30-14.30
Alakylän koulu klo. 15-16

HUOM. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Lisätietoja täältä.

Kuva: Pia Asell