Ankkureiden naisten edustusjoukkueen harjoitusryhmä on päässyt aloittamaan harjoituskautensa
reippaalla otteella.
Marraskuun alussa pyörähtivät yhteisharjoitukset Alajärvellä sekä Vimpelissä. Laajasta harjoitusryhmästä muodostuu kauden 2022 Ankkureiden naisten edustusjoukkue sekä Vimpelin Vedon Nuorten Superpesisjoukkue.

Talviharjoittelun tavoitteena parantaa fysiikkaa ja lajiosaamista

Tulevalle harjoituskaudelle on pyritty lisäämään pelaajille harjoituksia, joilla vahvistetaan jokaisen henkilökohtaista suorituskykyä. Joukkueen voimaharjoittelua pyritään lisäämään ja samalla myös siihen liittyvää seurantaa. Yksilön kehittymistä seurataan säännöllisesti suoritettavien testien muodossa.

– Kuluneen kauden jälkeen oli aika selvää, että mihin asioihin halutaan tulevalle kaudelle antaa panoksia enemmän. Viime kaudella saatiin Vedon riveissä Nuorten Superpesiksestä hyvää informaatiota siitä, että missä valtakunnan kärkijoukkueiden taso Nuorten Superpesiksessä menee. Se on tälle ryhmälle erittäin hyvä vertailukohta.
Ajatusmaailman muutos ” harrastuksesta –> kilpaurheiluksi ” ei tapahdu sormia napsauttamalla ja se vaatii sietokykyä pelaajilta ja ennenkaikkea valmennukselta.

Hallipelit starttaa tammikuun lopussa

Talviharjoittelukauden välipaloja ovat harjoitusottelut. Niitä pyritään ripottelemaan tasaiseen tahtiin alkaen tammikuulta ja päättyen maalis-huhtikuun vaihteeseen. Hallipeleissä tulosta tärkeämpää on päästä tekemään suorituksia aidossa pelitilanteessa.
– Jokaisella on varmasti oma mielipiteensä hallipelien merkityksestä.
Viime talvikaudella oli tärkeä saada osviittaa, että riittääkö taidot uudella sarjatasolla. Tulevalla talvikaudella hallipeleillä on varmasti erilainen merkitys. Nyt ajatuksia voi viedä enemmän pelin kehittämiseen ja aidon pelitilanne-rutiinin vahvistamiseen.

Talvikauden ottelut alkavat tammikuun lopussa Ylihärmän Pesis-Junkkareiden saapuessa Pallohalliin.

– Tammikuun lopulla alkaa hallikausi huippuottelulla Ylihärmää vastaan. Saa polttaa heti karstat koneista ja äänijänteistä.  Meille joukkueena kova mittari ja samalla myös uusille pelaajille hyvä näytön paikka.

Kausikortit myynnissä kaudelle 2022

Tulevan kauden kausikorttimyynti on alkanut. Viime kaudelta tutuksi tullut Peukkukortti toimii myös kaudella 2022 Ankkureiden naisten edustusjoukkueen kausikorttina. Kortti on kausikortiksi poikkeuksellinen, sillä se pitää sisällään monia yksittäisiä etuja paikallisiin yrityksiin.

– Meille Peukkukortti on yksi varainhankinnan muoto. Se tuli ensiksi meille etukorttina myytäväksi, mutta viime kaudella halusimme yhdistää sen kausikortiksi. Aika harva on vielä tajunnut, että kuinka paljon rahanarvoisia etuja kortti oikeasti pitää sisällään. Kortin etuudet on voimassa koko vuoden ajan.

– Itse hankin Peukkukortin itselleni etujen vuoksi, koska valmentajana en tarvitse kausikorttia. Voin vakuuttaa, että olen säästänyt kortin avulla kolminumeroisen summan rahaa. Kortti kannattaa ehdottomasti hankkia, vaikkei pesäpallopeleissä kävisikään.


Peukkukortin hinnasto

1 hlön kortti 30 euroa
Perhekortti 50 euroa
– perhekortissa rinnakkaiskortit + 2 eur kappale

Kortteja on hankittavissa Kymppiosilta. Kortteja voi myös tiedustella joukkueen pelaajilta ja valmennukselta.
Tai tilata Tero Tuomelalta p. 044 3243 490 terotuomela@gmail.com

Teksti: Tero Tuomela
Kuvat: Matias Hyytiäinen