Alajärven Ankkureiden naisten edustusjoukkue harjoitusrinki saa lopullisen vahvistuksen, kun Lappajärven Veikkojen Carita Tunkkari ja Jalasjärven Jalaksen Senja Aho saavat kaksoisedustuksen Alajärven Ankkureiden Suomensarja-joukkueeseen.

Tämän lisäksi Ankkureiden naisten joukkue on sopinut farmiyhteistyöstä Veteli Pesiksen kanssa. Veteli Pesiksen edustusjoukkue pelaa Pohjoisen alueen maakuntasarjaa.

– Caritan ja Senjan kaksoisedustusten myötä naisten joukkue saa lopullisen muotonsa. Tämän jälkeen meillä on käytössämme 20 pelaajan materiaali ja tarvittaessa pystymme nostamaan C-tytöistä vielä lisää, jos tilanne sitä vaatii.
Carita on vahvasti meidän juniorijoukkueissa mukana, joten kaksoisedustus oli siinä mielessä luonnollinen jatkumo asiaan. Senja on taas Ankkureiden oma kasvatti ja antaa meille lisähartioita fyysisesti vaativalle lukkarin tontille.
Farmisopimuksella Vetelin kanssa haluamme vahvistaa alueellista yhteistyötä ja samalla varmistaa kaikille harjoitusryhmässä oleville peliaikaa. Veteli saa muutaman pelaajan muodossa omaan joukkueeseensa lisähartioita.
Pelaajia olisi ollut tarjolla vielä enemmänkin tässä kauden kynnyksellä, mutta tässä kohtaa näimme järkeväksi pitää pelaajamäärän nykyisessä. Toivottavasti kiinnostus pelaajarintamalla pysyy syksyyn saakka.

Caritan pelaajakortti
Senjan pelaajakortti