Kapteenisto valittu

Ankkurien pelaajat valitsivat kapteeniston perinteisellä lippuäänestyksellä. C-kirjaimen rintaansa sai Aki Orava ja varakapteenit ovat Juha-Matti Jaatinen sekä Sami Mikkolanaho.

Ankkurien kapteenisto kaudelle 2016. Kuvat: K-Media ja Okacolor.

Ankkurien kapteenisto kaudelle 2016. Kuvat: K-Media ja Okacolor.

Ankkurit tutkassa

Superpesismiehistön lauantaiaamupäivä meni tutkaamisen parissa. Tällä kertaa ylinopeussakoilta vältyttiin, kun tutkaa hoiteli virkavallan sijaan Karhun tuotteita esittelemässä ollut Vesa Tervo.

- Karhulla on brändinä tulossa juhlavuosi ja uutuustuotteita on tuotu markkinoille. Superpesispelaajia kiinnostanevat eniten Vertigo tuoteperheen uutuudet. Polttolinjapelaajille suunniteltu räpylä Vertigo Optima, Vertigo Hybrid-maila ja saman tuoteperheen uusi piikkari, kertoili Vesa Tervo.

– Karhulla on brändinä tulossa juhlavuosi. Superpesispelaajia kiinnostanevat eniten Vertigo tuoteperheen uutuudet: polttolinjapelaajille suunniteltu räpylä Vertigo Optima, Vertigo Hybrid-maila ja saman tuoteperheen uusi piikkari, kertoili Vesa Tervo.

Alkulämpöjen jälkeen pelaajat siirtyivät Tervon ohjeistuksen saattelemana lyöntipaikalle. Kovimpaan vauhtiin pallon piiskasivat odotetusti Sasu Iivarinen, Aki Orava, Sami Mikkolanaho ja Tuomas Tallbacka. Lyöntisuoritusten jälkeen osa pelaajista mittaili heittonopeuksia ja suurimmat numerot tauluun latoivat Henri Heikkinen, Iivarinen ja Viljo Sillanpää. Aamupäivän mittailun jälkeen oli ohjelmassa vielä iltapäivätreeni. Lauantain finaalina sinikeltaiset matkasivat lajiharjoittelun merkeissä Lapuan Patruuna Areenaan.

[layerslider id=”26″]