Ensimmäinen jakso ulkopelin juhlaa. Puijo lyö jakson ainoan juoksun.

Ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähdä, vaikka paikat on molemmilla. Ankkurit saa aloittavalla sisävuorolla kärjestä palottoman ajotilanteen päälle ja yrittää kolmesti miestä kotiin. Lähimpänä onnistumisessa on Ville Keltikangas, joka lyö pallon väliin. Elmeri Koivusalmesta kuitenkin niukka palo kotiin. Puijo pääsee omalla vuorollaan kerran yrittämään miestä kotiin.  Kasperi Laasosen lyönti kuitenkin lähimmälle miehelle kopiksi ja palo kotiin.

Toisessa vuorossa Ankkurit ei saa miestä kolmospesälle, mutta Puijo pääsee yrittämään kaksi kertaa miestä kotiin ja onnistuu myös kerran Teemu Nivalan lyödessä Waltteri Hämäläisen kotiin.

Ankkurit ei onnistu juoksujen teossa kolmannessa vuorossa, mutta on lähellä kun pelkässä ykköstilanteessa Juho Ihamäki moukaroi kovan pommin takaa keskeltä läpi.  Ihamäki yrittää kunnaria, mutta palaa kolmospesän kynnykselle. Ville Keltikangas palaa myös samassa tilanteessa kotiin.  Myös Puijo jää omassa vuorossa ilman juoksuja, joten ratkaiseva vuoro alkaa vieraiden johtaessa 0-1.

Ankkurit ei ratkaisevan vuoron aloittavalla onnistu miestä saamaan kolmoselle ja jakso päättyy niukasti Puijolaisille 0-1.

Puijo selkeästi parempi toisella jaksolla.

Puijo aloittaa jakson juoksutehtailun onnistumalla ensimmäisen aloittavalla kerran Teemu Nivalan lyödessä Misa Märsylän kotiin. Ankkurit onnistuu omalla vuorollaan avaamaan vihdoin ottelun juoksutilin Ville Keltikankaan pussarilla, millä Mikael Penninkangas tuo tilanteeksi 1-1.

Puijon toisen vuoron aloittava sisävuoro on loistava ja onnistuvat lyömään miehen viidesti kotiin. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Kasperi Laasonen, joka kotiuttaa Misa Märsylän. Kahdesta seuraavasta lyödystä vastaa Teemu Nivala joka puhkaisee kolmosrajasta pallon maisemiin ja Erkka Ghrön sekä Ismo Huotari kiitää kotiin. Vielä kun Miro Kähkönen ja Valtteri Pirinen onnistuvat kerran kotiutuksissa niin taululla on lukemet 1-6 Puijon hyväksi. Ankkurit onnistuu kaventamaan tilannetta kahdella juoksulla. Vili Siltala onnistuu ensimmäisenä lyömällä pallon väliin ja kotiin pinkoo Antton Peltomäki. Toisena onnistujana kunnostautuu Juho Ihamäki, joka saattelee pussarilla Nestori Yli-Sissalan kotiin.

Kolmannessa vuorossa molemmat joukkueet rakentavat hyvin tilannetta. Puijo rakentaa aloittavalla palottoman ajotilanteen, mutta ei onnistu saamaan miestä kotiin Ismo Huotarin ja Teemu Nivalan yrityksillä. Ankkurit rakentaa myös loistavasti tilannetta päälle ja onnistuu saamaan miehen kerran kotiin Ville Keltikankaan välilyönnillä. Kotiin juoksee Mikael Penninkangas.

Ratkaiseva vuoro alkaa tilanteessa 4-6. Puijo onnistuu lisäämään johtoaan kahdella juoksulla. Onnistujina mailan varressa toimii Kasperi Laasonen ja Teemu Nivala. Juoksujen tuojina Misa Märsylä ja Erkka Ghrön. Ankkurien peli ei kulje tasoittavalla vuorolla eikä meistä saada kolmospesälle asti. Voitto lähtee Kuopioon lukemin 0-2 (0-1, 8-4)

OTTELUN TILASTOT