Alajärven Ankkureiden C-pojat nuorisoleirin pelisarjan mestarit

Ankkureiden C-pojat osallistuivat Imatralla ja Lappeenrannassa järjestetylle viikon mittaiselle nuorisoleirille. Poikien peli kulki koko helteisen viikon ajan tehokkaasti. Saldona 11 ottelusta oli 11 voittoa juoksusuhteen ollessa murskaava 226 lyötyä ja vain 31 päästettyä juoksua. Lohkovoiton jälkeen välierässä kaatui Kempeleen Kiri 21-1 ja finaalissa Puurtilan Kisa Pojat Varkaudesta 15-5.

C-poikien pelien lisäksi joukkue on pelannut tällä kaudella myös miesten piirisarjaa. Lohkovoitto on jo taskussa ja jäljelle on jatkokarsintaottelut. Joukkueen pelinjohtajina toimivat Juha-Pekka Keisala ja Jarkko Siltala, huoltajina Janne Koivusalmi ja Tarmo Etula. Joukkueessa pelaavat Kristoffer de Silva, Elmeri Antila, Tuukka Etula, Aleksi Yli-Mannila, Jami Lassila, Lassi Keisala, Lauri Ihamäki, Niko Nygård, Vili Siltala, Elmeri Koivusalmi, Niko Lehtola ja Martti Viitasalo.

Joukkue jatkaa samalla rungolla C-ikäluokassa myös ensi kaudella, sillä lähes kaikki pelaajat ovat ns. nuorempia C-junioreita.  Ankkureitten C-pojat haluavat kiittää taustajoukkoja sekä kaikkia yhteistyökumppaneita.

mms_20160801_112455

Voittoisa joukkue vas. ylh. Juha-Pekka Keisala, Jarkko Siltala, Kristoffer de Silva, Janne Koivusalmi, Elmeri Antila, Tuukka Etula, Aleksi Yli-Mannila, Jami Lassila, Lassi Keisala ja Tarmo Etula. Alarivi: Lauri Ihamäki, Niko Nygård, Martti Viitasalo, Vili Siltala, Elmeri Koivusalmi ja NIko Lehtola.