ANKKURIT HAKEE OSA-AIKAISTA JUNIORIPÄÄLLIKKÖÄ

Alajärven Ankkureiden junioripesäpallojaosto hakee alaisuuteensa työskentelemään osa-aikaista junioripäällikköä 50 % työajalla. Seuralla on tällä hetkellä noin 150 rekisteröityä 6-16 – vuotiasta junioripelaajaa.

Seuran toiminta-alueella on loistavat olosuhteet lajin ympärivuotiseen harjoitteluun. Junioripäällikön vastuulla on Ankkureissa junioritoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä juniorijaoston kanssa. Junioripäällikkö työskentelee Ankkureissa ainoastaan junioripesäpallon parissa.

Junioripäällikkö toimii:
* valmentajien esimiehenä, mutta ennen kaikkea tukena
* Junioripäällikön vastuulla on Ankkureiden junioripesäpallotoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, arjen
pyörittäminen ja harrastajamäärien kasvattaminen
* Junioripäällikkö osallistuu juniorijaoston kokouksiin, vastaa pesiskoulu- ja liikkaritoiminnasta, kouluyhteistyöstä jne.
* lisäksi Junioripäällikkö vastaa myös käytännössä joukkueiden harjoitusvuorojen varaamisesta ja tasapuolisesta jakamisesta sekä suunnittelee junioripuolen tapahtumia ja varainhankintaa sekä vastaa junioripuolen talouden suunnitelmallisuudesta ja toteuttamisesta.

Työ alkaa 26.09.2022. Työaika on epäsäännöllistä ja edellyttää oman auton käyttöä. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan 12 kk. Mikäli rahoituspohja muuttuu, voidaan työ muuttaa kokopäiväiseksi.
Junioripäällikön tukena toimii junioripesäpallojaosto. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan hyvin työsuhde eduin. Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.08.2022 mennessä osoitteeseen anne-mari.etula@alajarvi.fi

Lisätiedot:
Alajärven Ankkurit, Junioripesäpallojaosto
pj. Anne-Mari Etula, p. 0505271483