Ankkurien kauden ensimmäinen runkosarjan vieraspeli päättyi loistavaan voittoon Puijon Pesiksestä.

VILLE KELTIKANGAS ENSIMMÄISEN JAKSON RATKAISIJA

Jakson ensimmäisen vuoron sisältä aloittava Puijo ei onnistu avaamaan ottelun juoksutiliä, mutta Ankkurit vastaavasti onnistuu tasoittavalla vuorollaan kerran. Ajotilanteessa Tuukka Etula pistää komean lyönnin väliin ja Nestori Yli-Sissalan on helppo homma tuoda ottelun ensimmäinen juoksu.

Toisen vuoron aloittavalla Puijo onnistuu rakentamaan palottoman ajotilanteen ja onnistuu kerran, kun Waltteri Hämäläinen kotiuttaa hienolla välilyönnillä Nestori Moision. Ankkurit saa hyvän paineen päälle tasoittavalla rakentaen palottoman ajotilanteen kärjestä. Kotiutuslyönnit kuitenkin ontuu ja kolmanteen vuoroon lähdetään tasatilanteessa 1-1.

Kolmannen vuoron aloittavalla Puijo saa yhden kotiutustilanteen päälle. Tilanne kuitenkin kuolee, kun Atte Brandt irroittaa pelaajan kolmoselta taktisella väärällä. Ankkurit saa yhden kolmostilanteen tasoittavalla ja onnistuu siirtymään johtoon Puijon lukkari Seeti Surakan avulla, joka syöttää kaksi väärää ja Mikael Penninkangas saa kävellä kotiin.

Neljännessä vuorossa Puijon vuoro näyttä kuolevan jo nopeaa, mutta rakentaa kuin rakentaakin kolmostilanteen viimeiselle lyöjälle Teemu Nivalalle,  joka onnistuu tasoittamaan pelin numeroiksi 2-2 kotiuttamalla Waltteri Hämäläisen.  Ankkurit ratkaisee tasoittavalla jaksovoiton nopeasti. Ville Keltikangas tulee lyömään ykköskolmos -tilanteessa ja vetää kumuran väliin mikä karkaa kopparin käsistä kauaksi. Kotiin saa rauhassa juosta Elmeri Koivusalmi sekä Nestori Yli-Sissala ja Ville Keltikangas kiertää kunnarin.  Jakso Ankkureille lukemin 2-5.

TOINEN JAKSO ANKKURIEN NÄYTÖSTÄ SISÄLLÄ SEKÄ ULKONA

Toinen jakso alkaa Ankkurien sisävuorolla ja mies saadaan kerran kotiin. Ville Keltikangas puhkaisee etutilanteessa kolmosrajan ja Penninkangas juoksee suoraan kakkoselta kotiin. Puijo onnistuu kahdesti omalla vuorollaan Kasperi Laasosen ja Teemu Nivalan lyönneillä. Juoksujen tuojina Niko Asunmaa ja Waltteri Hämäläinen.

Toisen vuoron aloittavalla Ankkureilta nähdään sama temppu kuin viime pelissä Haminaa vastaan, kun mies karkaa taktisella pudotuksella kolmoselta kotiin. Tällä kertaa karkaajana toimii  Mikael Penninkangas. Lyöjäksi merkataan Ville Keltikangas. Ankkurit onnistuu vielä siirtymään johtoon kun, Lauri Ihamäen koppilyönti karkaa Puijon koppareiden käsistä ja Joona Peltokangas tuo tilanteeksi 2-3. Tasoittavalla Puijo ei  tilanteilla mässäile. Valitettava tilanne vuorossa on, Kun Puijon Juuso Väisänen loukkaa jalkansa ykköspesälle mennessään ja mies talutetaan kentältä pois.

Kolmas vuoro alkaa Ankkurien johtaessa 2-3. Ankkurit rakentaa aloittavalla sisävuorolla kaksi kotiutustilannetta. Kotiutuslyönnit jää kuitenkin  Martti Viitasalolta ja Tuukka Etulalta ponnettomaksi. Puijon sisävuoro ei näytä tuottavan tilanteita aikaan. Teemu Nivala onnistuu kuitenkin siirtämään viimeisenä lyöjänä miehen kolmoselle ja pääsee yrittää kotiutusta. Nivalan kotiutuslyönti kuitenkin epäonnistuu ja ratkaisevaan vuoroon mennään Ankkurien johtaessa 2-3.

Ratkaisvan vuoron aloittavalla Ankkurit rakentaa loistavasti tilannetta ja menee menojaan. Nestori Yli-Sissala aloittaa juoksujen lyönnin kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen. Tilanteen jatkuessa  yhden palon ajotilanteella Martti Viitasalo puhkaisee Puijon takakentän kahden juoksun arvoisesti. Juoksujen tuojina Yli-Sissala ja Keltikangas.  Sasu Iivarinen vielä niittaa Atte Brandtin kotiin ja taululla on lukemat 2-7. Puijo ei onnistu omalla vuorollaan takaa-ajoa rakentamaan. Jakso Ankkureille lukemin 2-7 ja koko ottelu jaksoin 0-2 (2-5, 2-7)