Ensimmäinen jakso SiiPen näytöstä

Ankkurien kapteeni Nestori Yli-Sissalan voittaa hutunkeiton ja valitsee aloittavan ulkovuoron. Siipe onnistuu heti ensimmäisessä vuorossa avaamaan ottelun juoksutilin, kun Samu Vainikainen kotiuttaa merkkaamattomalla kumuralla Eemeli Paldaniuksen. Ankkurien sisävuoro ei kulje kärjestä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kakkoskärki onnistuu rakentamaan kotiutustilanteen. Hallasuon lyönnistä kuitenkin niukasti kolmas palo kotiin. Siipe rakentaa toisen vuoron alkuun kärjestä tilanteen päälle ja onnistuu kahdesti Samu Vainikaisen sekä Teemu Kinnusen lyönneillä. Juoksujen tuojina kunnostautuu Simo Vainikainen ja Antti Rinnevuori. Ankkurien tilanteiden rakentelu takkuaa tasoittavalla ja miestä ei kolmospesällä nähdä, joten kolmanteen vuoroon mennään vierasjoukkueen 0-3 johtoasemassa. Siipe lisää johtoaan aloittavalla yhdellä juoksulla Toni Toivasen lyödessä pallon nurmikolle kakkospuolelta ja Ville Pietinen juoksee kotiin. Ankkurit avaa ottelun juoksutilin omalla sisävuorollaan onnistuen kerran Hallasuon lyödessä ajotilanteessa Postin kotiin. Siipe aloittaa neljännen vuoron sisällä johtaessa 1-4 ja lisää johtoaan yhdellä pinnalla Toivasen kotiuttaessa Sebastian Lahden. Ankkurien sisäpeli takkuaa tasoittavalla vuorolla ja miestä ei päästä kotiin yrittämään. Jakso päättyy vieraille 1-5.

Toisella jaksolla osat vaihtuvat

Ankkurit aloittaa jakson sisältä. Ankkurien kärki ei saa rakennettua tilannetta päälle, mutta kakkoskärjestä saadaan kahden palon ajotilanne ja Hallasuo onnistuu lyömään jakson avausjuoksun kotiuttamalla välilyönnillä Keski-Petäjän. Siipe onnistuu tasoittavalla vuorolla myös avaamaan jakson pinnatilin Lukkarin kotiuttaessa välilyönnillä Hakomäen. Toisen vuoron aloittavalla Ankkurit rakentaa kahden palon takatilanteen kakkoskärjestä. Martti Viitasalo lyö upean kumuran väliin ja Keski-Petäjä juoksee kotiin. Hallasuo pääsee vielä yrittämään miestä kotiin, mutta ilman tulosta. Siipen sisävuorolla Ankkurit hoitaa nopeasti kolmea paloa taululle ja kolmanteen vuoroon siirrytään 2-1 tilanteessa. Ankkurien kärki ei onnistu tilannetta saamaan päälle, mutta jälleen kakkoskärki astuu esille ja järjestää kahden palon ajotilanteen. Hallasuo astuu lyömään ja lyö komeasti kolmosluukusta pallon läpi kahden juoksun arvoisesti. Kotiin juoksee Keski-Petäjä ja Yli-Sissala. Siipe ei onnistu tasoittavalla kavennusjuoksujen teossa, joten ratkaisevaan vuoroon siirrytään 4-1 tilanteessa. Ankkurit lisää johtooan yhdellä juoksulla, kun Lönnmark kiitää kotiin Viitasalon kakkosrajanäpillä. Siipe saa laihan lohdun omalla vuorollaan onnistuessaan kerran kotiutuksessa Lukkarin lyödessä Puustisen kotiin. Jakso Ankkureille 5-2.

Supervuoro ei tuo ratkaisua.

Siipe onnistuu Superin aloittavalla rakentamaan kaksi kotiutustilannetta. Lukkarin ja Räisäsen lyönneistä ei kuitenkaan juoksuja taululle merkitä. Ankkurit ei saa omalla vuorollaan tilannetta päälle, joten siirrytään kotiutuslyöntikisaan.

Kotiutuslyöntikisa SiiPen nimiin.

Kotarin aloittaa sisältä Siipe ja onnistuu lyömään kolme juoksua Lukkarin, Hakomäen sekä Toivasen mailoista. Ankkurit ei tähän pysty vastaamaan kuin kerran Iivarisen onnistuessa kotiuttamaan Keski-Petäjän. Ottelu SiiPelle 1-2 (1-5, 5-2, 0-0, 1-3).