Ankkurien Ykköspesisjoukkue on päättänyt liittyä E-urheilun pariin.

Koronakriisin aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi joukkueen aika on alkanut käymään tylsäksi ja päättivät yhteistuumin tehdä asialle jotain.  Pitkän verkkopalaverin aikana tuli monta ehdotusta mitä joukkue voisi tehdä ja sitten joukkueen kakkospelinjohtaja Toni ”Neva” Nevantakanen veti ässän hihasta, että siirrytään E-urheilun pariin.  Koko joukkuehan tästä ideasta oli innoissaan kunnes Neva sanoi pelin idean. -”Pelataan vanhoilla Nokian puhelimilla matopeliä ja kuvataan se nettiin”. Ensimmäinen kysymys tuli tämän jälkeen joukkueen nuoriso-osastolta Jami Lassilalta ”mikä on matopeli?” taustalta joku myös huhuili että mikäs tämä tälläinen Nokia on?.  Uutinen jatkuu kuvan alla.

Toni Nevantakasen treenikuva.

Pitkän palaverin jälkeen kuitenkin päädyttiin, että joukkue lähtee Nevan ehdottamaan ideaan mukaan ja joukkueelle hommattiin myös vanhoja Nokian kännyköitä.  Joukkueelle annetaan pari päivää aikaa harjoitella matopeliä kunnes tosipelit koittavat. Sarjajärjestelmä tosipeleissä on yksinkertainen. Jokainen joukkueen pelaaja pelaa matopeliä saamallaan Nokian kännykällä ja kuvaa samalla sen omalla älypuhelimellaan mikä striimataan myös Ankkureiden somekanaville. Neljä parasta otetaan välieriin. Välierien parhaat lähtee finaaliin tietenkin ja voittajalle pokaali käteen. Ideathan ei jäänyt tähän vaan Neva heitti ilmaan idean, että haastetaan joukkueita mukaan tähän ja pelaavat samalla järjestelmällä matopeliä ja joukkueiden voittajat pelaavat suomenmestaruudesta. Haasteita lähdettiin heti vetämään ympäri suomen pesäpalloseurojen ja ideaan lähti heti mukaan Oulun Lipossa nykyään pelaava Jimi Heikkinen.  ”Kyllähän tähän haasteeseen pitää lähteä vanhana matopelin ammattilaisena” – Jimi kommentoi.

Joukkueita on nyt lähtenyt jo kahdeksan kappaletta mukaan tähän jännään taistoon.

Veikkaus mukana tässä jännittävässä tapahtumassa

Veikkaus kuuli tästä tapahtumasta ja otti heti yhteyttä Ankkurien puoleen kysellen minkälainen sarjajärjestelmä. Kertoimiakin lähtivät heti miettimään. ”Kyllähän tässä on selvät ennakkosuosikit. pienimmät kertoimet suomenmestaruudesta menee tällä hetkellä Nevalle ja Jimille. Nuoria haastajia kyllä varmasti löytyy”-Toteaa veikkauksen tiedottaja.

AIKATAULUT PELEISTÄ TULEE LÄHIAIKOINA ANKKURIEN KOTISIVUILLE JA SOMEEN!