ANKKURIT NOUSI MOLEMMILLA JAKSOILLA TAKAA OHI

I JAKSO

Ankkurit aloittaa ensimmäisen jakson sisältä ja rakentaa tilanteen päälle. Kotiutustilanne kariutuu kuitenkin kun Ankkuripelaaja estää kärjen takaa  ulkopelaaja ja kaksi paloa tulee taululle. Hamina onnistuu omalla sisävuorollaan avaamaan ottelun juoksutilin kahdella onnistumisella. Lyöjinä kunnostautuu Nino Muuruvirta ja Juha Toikka. Toisessa vuorossa ei juoksuja nähdä, vaan molempien ulkopeli on loistavaa ja kolmospesällä miestä ei nähdä.  Kolmannen aloittavalla Ankkurit rakentaa yhden palon ajotilanteen viimeiselle lyöjälle Martti Viitasalolle. Viitasalo onnistuu kaventamaan tilanteen lukemiksi 1-2 kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen. Tasoittavalla vuorolla Hamina ei onnistu juoksuja lyömään. Kolmannen palon Haminalle aiheuttaa Atte Brandt aivan huikealla tolppasyötöllä.  Neljännen aloittavalla Ankkurit saa tilannetta päälle kakkoskärjestä ja onnistuukin hyvin. Nuori Joona Peltokangas näyttää loistavaa pelisilmää ja karkaa kopin pudotuksella kotiin ja Ankkurit tasoihin.  Perään saadaan vielä ajotilanne päälle ja Viitasalo onnistuu siirtämään Ankkurit 3-2 johtoon loistavalla välilyönnillä. Kotiin kiiruhtaa Brandt.  Tasoittavalla vuorolla Hamina ei onnistu juoksujen teossa, joten jakso Ankkureille 3-2.

II JAKSO

Hamina aloittaa toisen jakson sisältä ja onnistuu avaamaan jakson juoksutilin kahdella tikillä. Juoksujen lyöjinä Roni Wahl ja Nino Muuruvirta.  Ankkurit saa tasoittavalla yhden kotiutustilanteen kahdella palolla Sasu Iivariselle, mutta Peltokankaasta kuitenkin kotipesään kolmas palo. Toisen aloittavalla Hamina siirtyy 3-0 johtoon Juha Toikan kotiutuksella. Tasoittavalla vuorolla Ankkurit tulee juoksun päähän ja siitä vastaa yhdellä lyönnillä Nestori Yli-Sissala joka puhkaisee kakkospuolen. Pallo menee aidan alta aina Hirsikankaantielle asti ja kotiin kiiruhtaa Penninkangas. Yli-Sissala itse kiertää kunnarin.  Hamina lisää kolmannen aloittavalla johtoaan yhdellä juoksulla. Toikka onnistuu lyömään ottelun kolmannen juoksunsa kotiuttamalla Wahlin. Omalla vuorollaan Ankkurit siirtyy 5-4 johtoon. Juoksujen teon aloittaa Brandt, joka puhkaisee kakkosrajan juoksun arvoisesti. Kotiin ehtii Yli-Sissala. Jatkossa vielä Viitasalo ja Iivarinen lyö juoksun mieheen. Juoksujen tuojina Keltikangas ja Brandt.  Neljännen aloittavalla Hamina saa palottoman ajotilanteen. Toikan lyöntivuorolla tulee kuitenkin kolme paloa taululle ja voitto jää Ankkureille lukemin 2-0 (3-2, 5-4)