Alajärven Ankkureiden Ykköspesisjoukkueen kasaaminen kaudelle 2022 jatkuu kovalla vauhdilla ja tänään voimme ilolla Ankkurifaneille ilmoittaa, että Elmeri Koivusalmi ja Pyry Alanen kirjoittivat jatkosopimuksen!

Elmeri Koivusalmi ja Pyry Alanen jatkavat Ankkureissa!

Elmeri Koivusalmi ja Pyry Alanen jatkavat Ankkureissa. Molempien sopimus kattaa kauden 2022. Elmeri on yksi Ykköspesiksen nopeimmista etenijöistä ja kun voimaa löytyy niin lyöntikin lähtee viuhuvasti. Elmeri on ulkokentällä tärkeä palanen Ankkureiden polttolinjaan. Lukkarin tontti on pesäpallossa se yksi tärkeimmistä tehtävistä ja sitä tehtävää Ankkureissa jatkaa kaudella 2022 Pyry Alanen. Pyry on erittäin sähäkkä ja taktinen lukkari. Sisäpelissä Pyry on loistava etenijä ja erittäin taitava lyöjä.

Viime kauden valmistautumiseen Elmerin ja Pyryn tekemistä hidasti armeijan harmaissa oleminen, mutta nyt saavat keskittyä täydellä teholla uuteen kauteen.

”Viime kaudesta sisuuntuneena mukava jatkaa hommia tutussa ympäristössä, joka antaa itselle mahdollisuuden ottaa myös henkilökohtaisesti askeleita eteenpäin.”

-Elmeri Koivusalmi-

”Hienoa päästä jatkamaan hommia jätkien kanssa. Viime kaudella jäi matka kesken joten pakkohan se oli jatkaa, että saadaan ensi kesänä vietyä se matka loppuun asti.”

– Pyry Alanen-