Harjoituskauden virallinen aloitus

DSC_0030(1)

Edustusjoukkue sekä haastajat ja pikkuhaastajat.

Alajärven Ankkurit lähtee tulevaan kauteen 18 pelaajan harjoitusringin voimin. Uusina pelaajina Superin ringissä ovat  Manu Haukkala, Ville Keltikangas, Juuso Keski-Koukkari, Rami Mäkinen ja Tuomas Tallbacka. Harjoitukset ovat pyörineet jo pitkään, mutta virallinen avaus oli perjantaina. Paikalla olivat myös junioreista koostuvien haastajaryhmien pelaajat. Kahvittelun ja median edustajien kysymysten jälkeen oli vuorossa paluu arkeen. Keskustan kuntoradalla odotti Antti Haapakosken johdolla vedetty juoksutreeni.

Tänä vuonna on lähdetty tällaisella vähän erilaisella systeemillä liikkeelle. Olennaista on se, että haastajaryhmien juniorit pääsevät osittain harjoittelemaan edustuksen pelaajien kanssa. Samalla he näkevät miten vanhemmat pelaajat treenaavat ja tutustuvat systeemeihin, visioi Matti Iivarinen.

Haastateltavana Rami Mäkinen ja Tuomas Tallbacka

Haastateltavana Manu Haukkala ja Juuso Keski-Koukkari

Alajärven Ankkurit harjoituskaudella 2015-16

Pelaajat: Manu Haukkala, Henri Heikkinen, Sasu Iivarinen, Juha-Matti Jaatinen, Kari Kellokoski, Ville Keltikangas, Juuso Keski-Koukkari, Janne Kivipelto, Joni Matintupa, Sami Mikkolanaho, Rami Mäkinen, Aki Orava, Mikael Penninkangas, Petrus Puputti, Viljo Sillanpää, Santeri Särkinen, Tuomas Tallbacka ja Nestori Yli-Sissala.

Valmennus: Antti Haapakoski, Matti Iivarinen, Jari Juuti, Toni Nevantakanen, Keijo Pesu ja Ville Saarenmaa.