Huomenna torstaina 15. heinäkuuta kello 18 pelataan huippukamppailu, kun sarjan ennakkosuosikki Oulun Lippo saapuu Kitrolle.

Lippoa vastaan tällä kaudella pelattiin jo kerran vieraissa ja silloin tiukka kamppailu päättyi vasta supervuoron jälkeen Oululaisten eduksi.

Huomiseen peliin Ankkurijoukkue ja taustajoukot toivovat Kitrolle 1000 katsojaa kannustamaan Kitron Gladiaattorit voittoon! Ääntä Kitrolla saa käyttää ja rummut vaikka esiin! Nyt teitä tarvitaan Ankkurifanit!

Torstai-lehti ja Järviseutu-lehti kävivät tällä viikolla haastattelemassa joukkeen pelinjohtokaksikko, Santeri Särkistä ja Toni Nevantakasta sekä kapteeni Nestori Yli-Sissalaa. Seuran johdosta haastateltavana oli Ankkuritpesis Ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoski. Nämä jutut löydät alla olevien linkkien kautta.

TORSTAI-LEHDEN UUTINEN     JÄRVISEUTU-LEHDEN UUTINEN

Huomiseen kamppailuun lippujen hintaan siis myös tehtiin muutoksia, kun Aikuisten lippujen hinnat pudotettiin 10 euroon. Eläkeläiset ja opiskelijat myös 10 eurolla sisään ja kuten normaalisti alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Jos haluat välttää lippuluukulla jonottamisen niin ennakkoon voit lipun käydä ostamassa Euronics Japolta. Euronicsillä maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät kulttuuriedut Edenred, Smartum, ePassi, Eazybreak ja tyky-setelit.

TERVETULOA KITROLLE KANNUSTAMAAN!