Ensimmäinen jakso oli Juha Puhtimäen Showta

Ensimmäinen jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Ankkurit onnistuu heti ensimmäisessä sisävuorossa avaamaan juoksutilin. Kakkoskärki järjestää tilanteen ja Sasu Iivarinen onnistuu kotiuttamaan Miika Keski-Petäjän. Joensuu saa omalla sisävuorollaan pari kotiutustilannetta, mutta ei onnistu saamaan miestä kotiin asti. Toinen sisävuoro ei Ankkureille tuota lisäjuoksuja, mutta Joensuu karkaa johtoon. Joensuu rakentaa kärjestä palottoman ajotilanteen Juha Puhtimäelle joka paukauttaa pallon kakkosrajasta maisemiin. Konsta Piironen, Samuel Tirkkonen ja Lauri Kivinen kiitää kotiin sekä Puhtimäki itse kiertää kunnarin. Jatkossa Joensuu lyö vielä kaksi juoksua lisää Juha Niemen Ja Puhtimäen mailoista joten kolmanteen vuoroon mennään kotijoukkueen 6-1 johtoasemassa. Aloittavalla vuorolla Ankkurit saa yhden juoksun tauluun ja mitä komeimmalla tavalla. Elmeri Koivusalmi lyö loistavan lyönnin kakkospuolelta läpi ja kiertää kunnarin. Näin Elmerille yhdellä lyönnillä superpesisuran ensimmäinen lyöty ja tuotu juoksu. Tasoittavalla Joensuu menee täysin menojaan ja lyö seitsemän juoksua. Jälleen Puhtimäki rankaisee Ankkureiden ulkokenttää lyömällä takaa pallon maisemiin tuloksena 1+2. Juha Niemi täräyttää vielä pajatson tyhjäksi kakkosraja leikkurilla niin ratkaisevaan vuoroon mennään kotijoukkueen 13-2 johdossa. Ankkurit ei kavennnusta saa aikaiseksi neljännessä vuorossa, joten jakso Joensuulle 13-2 ja lähdetään tauolle rauhoittumaan.

Toinen jakso jatkuu Joensuun näytöksenä

Toisella jaksolla Ankkureiden lukkarina nähdään Superpesisdebytantti Tuukka Etula, joka siirtyy lautasen ääreen kopparin tontilta. Joensuu aloittaa toisen jakson sisällä ja siirtyy heti jakson aloittavalla sisävuorolla 6-0 johtoon Puhtimäen, Hännisen, Rautiaisen, Jussilan ja Lehikoisen lyönneillä sekä yhden harhaheitolla tulleen juoksun avulla. Tasoittavalla Ankkureiden sisäpeli ei aukea ja toinen vuoro alkaa Joensuun johtaessa 6-0. Toisessa vuorossa Joensuun lyöntipeli jatkaa kulkuaan ja onnistuu kolmesti lyömään miehen kotiin Kivisen, Niemen ja Kuosan lyönneillä. Ankkureiden juoksutili toiselle jaksolle aukeaa myös, kun tasoittavalla vuorolla Hallasuo puhkaisee Joensuun takakentän kolmen juoksun arvoisesti. Juoksujen tuojina Penninkangas, Pukkinen ja Yli-Sissala. Kolmas vuoro alkaa Joensuun 6-3 johdossa ja onnistuu lisäämään johtoaan yhdellä juoksulla aloittavalla vuorolla Niemen kotiuttaessa Hännisen. Tasoittavalla Ankkurit ei tilannetta saa päälle, joten ratkaiseva vuoro alkaa Joensuun johtaessa murskalukemin 10-3. Aloittavalla Puhtimäki, Rahunen, Kivinen ja Niemi lyö Joensuulle vielä juoksun mieheen. Ankkurit tulee sisään toivottomassa 14-3 tilanteessa. Toivoton tilanne näkyy myös tilanteiden rakentelussa ja ottelu päättyy Joensuun 2-0 voittoon.