Tällä viikolla Ankkurien Ykköspesismiehistö on kaksi kertaa tulessa, kun keskiviikkona Simon Kiri saapuu Kitrolle ja lauantaina matkataan Ikaalisten vieraaksi. Viime viikon kahdesta ottelusta saaliina oli kotitappio Oululle ja vierasvoitto Laukaasta.

Eilen sunnuntaina Ankkurit palasi voittojen tielle, kun Siilinjärvellä pelatussa ottelussa Laukaan Urheilijoita vastaan saalistettiin täydet kolme pinnaa. Tulevana keskiviikkona kello 18 jatketaan Kitrolla ja silloin vieraaksi saapuu pohjoisen pojat eli Simon Kiri.

Keskiviikkona tulossa kova vääntö Simoa vastaan

Eilen sunnuntaina oli hyvä parannus edellisestä Oulu pelistä, jossa nuori ankkurijoukkue ei ollut lähelläkään omaa tasoaan. Siilinjärvellä pelasimme ehjää peliä, jossa yksilöt tekivät omia hyviä ratkaisuja ja näin ollen kokonaisuudesta tuli hyvä. Isoin muutos kumminkin tuli korvien välissä, kun ymmärsimme viimeinkin, että pelistä ei voi virheetöntä tulla, vaan virheet kuuluvat peliin. Paljon on puhuttu intohimosta ja siitä, kuinka ainutlaatuista tämä homma on mitä saamme tehdä. Nyt saimme sen käytännön tasolla näkymään ja se tuotti myös tulosta pisteiden muodossa.

Tänään maanantaina otetaan henkistä happea pesäpallosta, ja huomenna tiistaina ohjelmassa on valmistava harjoitus kohti keskiviikon Simo peliä.
Keskiviikkona on tulossa kova vääntö Simoa vastaan. Simo on hurmoksellinen porukka, jossa on kaikki tarvittavat palaset valmennuksesta lähtien pelata hyvää pesäpalloa. Meidän tavoitteena on jatkaa hyvää ja positiivista meininkiä, joka tuottaa onnistuessaan hyvän tuloksen myös ottelusta. Tätä positiivista ilmapiiriä toivomme myös kitron yleisöltä. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta kohti hyviä suorituksia!
-Santeri Särkinen-