Ensimmäisen jakson alku Ankkureilta hyvää peliä. Koplan peli aukesi jakson lopussa.

Hutunkeiton voittaa Koplakapteeni Anssi Lammila ja valitsee ensimmäiselle jaksolle aloittavan sisävuoron. Vuoron alku alkaa Ankkureilta loistavasti kun ykköstilanteessa maskipelaaminen onnistuu ja lukkari Keski-Petäjä naulaa miehen ykköspesälle. Kopla kuitenkin onnistuu rakentamaan kolmostilanteen, mutta kotiutusyritys  kopiksi ja loput tilanteen rakentelut kuolee Keski-Petäjän johdolla lyhyeen. Tasoittavalla vuorolla Ankkureiden kärki yrittää rakentaa tilannetta, mutta miestä ei kolmospesälle saada. Kakkoskärki onnistuu kuitenkin rakentamaan kahden palon ajotilanteen. Markus Hallasuo käyttää tilanteen hyväksi ja kotiuttaa komealla välilyönnillä Keski-Petäjän kotiin. Toiseen vuoroon mennään Ankkurjohdossa 0-1. Aloittavalla Kopla järjestää kahden palon ajon ja onnistuu tasoittamaan tilanteen, kun Matti Latvala kotiuttaa välilyönnillä Matti Saukon. Tasoittavalla Ankkureiden vuoro tuntuu jo kuolevan kahteen turhaan paloon. Etutilanteessa kuitenkin Hallasuo onnistuu järjestämään Ankkureille ajotilanteen. Kapteeni Mikkolanaho lyömään joka onnistuu kotiuttamaan Penninkankaan kotiin. Kolmas vuoro alkaa Ankkureiden johtaessa 1-2. Kopla saa aloittavalla vuorolla hyvin painetta päälle ja onnistuu kahdesti kotiutuksessa Latvalan ja Juho Hacklinin lyönneillä. Tuojina Antti Hartikainen ja Sasu Toikka. Ankkurit ei tasoittavalla saa miestä kolmoselle asti, joten viimeiseen vuoroon Koplan johdossa 3-2. Aloittavalla kotijoukkue lisää johtoa numeroihin 5-2 Hacklinin ja Janne Kivipellon lyönneillä. Juoksujen tuojina Hartikainen ja Laakso. Tasoittavalla Ankkurit ei saa kunnon hyökkäystä päälle. Ensimmäinen jakso kotijoukkueelle 5-2.

Toinen jakso menee Kouvolan komennossa.

Toinen jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Koplan ulkokenttä on pelipäällä heti jakson alussa ja Ankkurit ei miestä saa kolmoselle asti. Kopla aloittaa toisen jakson sisäpelin kahdella onnistuneella kotiutuksella. Molemmissa asialla mailanvarressa Matti Latvala. Toiseen vuoroon mennään kotijoukkueen 2-0 johtoasemassa. Ankkureiden sisäpeli ei lähde toivotulla tavalla liikkelle, mutta onnistuvat kuitenkin järjestämään takatilanteen Mikkolanaholle, joka on tilanteessa viimeinen lyöjä. Sami upottaa upean lyönnin väliin ja Penninkangas kirmaa kotiin. Kopla järjestää omalla sisävuorollaan heti kärjestä palottoman ajon päälle. Ankkureiden ulkopeli kuitenkin toimii ja lisäjuoksuja ei kotijoukkueen tilille. kolmanteen vuoroon mennään 2-1 kotijoukkueen johdossa. Ankkureiden sisävuoro alkaa kakkoskärjestä, joka rakentaa kaksi kotiutusyritystä. Koplan ulkokenttä kuitenkin hoitaa palot kotiin Mikkolanahon ja Iivarisen lyönneistä. Kotijoukkue onnistuu tasoittavalla vuorolla kahdesti. Ensin Toni Laakso puhkaisee kakkospuolen ja Lammila juoksee suoraan kakkospesältä kotiin. Seuraavana lyöjänä vielä Matti Latvala onnistuu lyömään ottelun viidennen juoksunsa kotiuttamalla Sasu Toikan. Ratkaisevassa vuorossa Ankkurit järjestää yhden palon ajotilanteen.  Mikkolanaho onnistuu kotiuttamaan Penninkankaan kotiin. Seuraavana kotiutusvuoroon astuu Nestori Yli-Sissala. Nestori lyö pussarin kakkospuolelle, mutta Ankkureiden takaetenijä juoksee ulkopelaajan eteen ja tuomiona estäminen. Tästä tilanteesta kaksi paloa taululle ja näin koko ottelu kotijoukkueelle 2-0 (5-2, 4-2).