Otteluraportti:

Kouvola – Alajärvi 2-0 (5-0, 3-2)

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Varkaudessa Puurtilan Kisapoikien kotikentällä Kämärissä. Ankkurit lähti otteluun samalla kokoonpanolla, kuin Jyväskylää vastaan. Alajärvellä oli ensimmäisellä jaksolla vaikeuksia tilanteiden tekemisessä ja Kouvolan Pallonlyöjät hallitsikin tilastojen valossa ottelu avausjaksoa selkeästi. Illan ensimmäinen juoksu syntyi Koplan Konsta Hyötyläisen kunnarista tyhjään kenttään. Kotijoukkue kasvatti johtoaan ja jakson edetessä ja lopullinen ratkaisu nähtiin Juho Hacklinin 1+1 tuottaneella läpilyönnillä neljännessä vuorossa.

Toisella jaksolla peli tasaantui selvästi myös tilanteiden valossa. Sami Mikkolanaho toi Ankkurit kaksi kertaa tasoihin, kun kotipesään pinkoivat Viljo Sillanpää ja Rami Mäkinen. Kouvola pystyi kampeamaan viimeisessä vuorossa Ossi  Meriläisen lyönnillä 3-2 voittoon. Näin Kouvola nappasi ottelusta täydet kolme pistettä. Prosenttien valossa Ankkurien aatelia olivat Aki Orava 86% ja Rami Mäkinen 83%.