Jyväskylän Lohi kävi vierailulla Kitrolla ja varmasti reissun muistavatkin pitkään, kun Ankkurit mättää taululle kovat lukemat jaksoin 2-0 (6-1, 18-3)

Ensimmäinen jakso Ankkurien hallintaa!

Ensimmäisessä vuorossa Ankkurit näyttää jo mitä peli tulee olemaan. Lohen jäädessä omassa vuorossa nollille niin Ankkurit paukuttaakin alkutahdit sisävuorollaan ottelulle lyömällä neljä juoksua. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Lauri Ihamäki kotiuttamalla välilyönnillä Nestori Yli-Sissalan. Kaksi seuraavaa juoksua syntyy Elmeri Koivusalmen mailasta, kun hän puhkaisee kolmoskopparin yli pallon maisemiin. Kotiin juoksee edellä Jami Lassila ja Elmeri itse juoksee kunnarin. Juho Ihamäki vielä tinttaa 4-0 lukemat tauluun. Juoksun tuojana Koivusalmi.

Toisessa vuorossa Ankkurien ulkopeli on rautaa ja Lohi ei saa miestä kolmoselle. Ankkurien tilanteiden rakentelukin on vaikeaa, mutta saa rakennettua Juho Ihamäelle tilanteen, joka on viimeinen lyöjä. Juho onnistuukin siirtämään Ankkurit 5.0 johtoon kolmospussarilla, kun kotiin kiitää Atte Kuosmanen.

Lohen sisäpeli aukeaa kolmannessa vuorossa, kun kärki onnistuu rakentamaan ajotilanteen. Ensimmäinen yrittäjä Aleksi Karttunen onnistuu komealla kakkosjatkeen kumuralla kotiuttamaan Matias Kauppisen. Seuraavana lyömään tulleen Matias Hangasmaan yritys päätyy kopiksi Ville Keltikankaalle. Tilanteesta kotiin palo sekä kakkospesälle ja tilanne kuolee siihen.  Ankkurit siirtyy omalla vuorollaan 6-1 johtoon, kun nuorempi Ihamäistä eli Lauri lyö komealla kumuralla Mikael Penninkankaan kotiin.

Neljännessä vuorossa Ankkurien ulkopeli Antti Toivolan johdolla on loistavaa ja Lohelta ei montaa pelaajaa mailan varressa käy, kun kolme paloa ilmestyy taululle. Jakso Ankkureille 6-1.

Lauri Ihamäki hurjana ottelussa. Lyödyt 1+9, tuodut 2, kärkilyönnit 16/18! Ulkopelikin oli Latelta rautaa! (Kuva: Jani Vuorela)

ANKKURIT MURSKAAVA TOISELLA JAKSOLLA!

Toinen jakso alkaa Ankkurien sisävuorolla ja loistavasti alkaakin, kun mätkivät taululle hurjat lukemat 8-0! Ensimmäisestä lyödystä vastaa Lauri Ihamäki, joka kotiuttaa Joona Peltokankaan. Kakkoskärk