Huomenna jatketaan juhannustauon jälkeen pelejä, kun matkataan Jyväskylän Lohen vieraaksi aina aurinkoiselle Koskenharjulle.

Juhannustauolta palataan matkaamalla Jyväslylään Lohen vieraaksi. Koskenharjulla kotiottelunsa pelaava Lohi tuli viime kesänä ryminällä Ykköspesikseen etenemällä aina Superpesiskarsintoihin saakka. Iso tekijä menestyksen takana on sen kotikenttä ja siellä vallitseva villi tunnelma, joka hyydytti viime kaudella Ankkurit totaalisesti. Yleisöä on käynyt peleissä mukavasti, joten eiköhän aurinkoinen sää takaa sen, että mölyä riittää keskiviikkonakin.

Lohi perustaa sisäpelinsä lyöntivoimaan, jolla pyritään kompensoimaan sitä, ettei joukkueessa olekovin montaa huippuetenijää. Tämä tekee  ulkokentän pelaamisesta haastavaa, sillä lyöjät tekevät rohkeita ratkaisuja viimeisilläkin lyönneillä, eikä varaa uinahtamiseen ole. Ulkopelissä Lohi luottaa  lukkari Matias Hangasmaan korkeaan tolppaan ja hyvään etukentän peliin. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. Lohi on voittanut viimeiset kolme otteluaan kahden pisteen arvoisesti. Ankkureilla on alla neljä voittoa, joista yksi on tuonut täydet kolme pistettä.

Sarjataulukko puoltaa niin ikään tiukkaa otatusta, sillä joukkueita erottaa vain kaksi pistettä tasaisessa ylemmässä keskikastissa. Vastakkain ovat kaksi hyvää joukkuetta, jotka pelaavat tiukkaa ulkopeliä, mutta sisällä joukkueiden tapa pelata on hieman erilainen. Katsotaan, kumpi  kääntää tasaiset lähtökohdat edukseen itse ottelussa.

-Nestori Yli-Sissala-