Kauden toinen kohtaaminen torstaina

Ankkurit on sarjassa seitsemäntenä ja Kiri neljäntenä. Jyväskylä on onnistunut ottaamaan tärkeitä kolmen pisteen voittoja peräti neljä sinikeltaisten yhtä vastaan. Keskisuomalaiset ovat pelanneet myös yhden ottelun vähemmän.

Alajärvi ja Jyväskylä pelaavat samassa välisarjassa ja ottavat mittaa toisistaan tällä kaudella, jo runkosarjavaiheessa, neljä kertaa. Nyt on vuorossa joukkueiden toinen kohtaaminen. Ensimmäisessä ottelussa Ankkurit oli kotonaan selvästi paremmassa vireessä vieden kaikki sarjapisteet.

Ankkureilla on takanaan voitot Kankaanpäästä ja Kouvolasta ja sekä tappio Vimpelille. Kirin saldo näyttää voittoja Koskenkorvasta ja Hyvinkäästä sekä häviötä Raahelle.

Aki ja Mikkis neuvonpidossa Kirin pelaajien kanssa. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Aki ja Mikkis neuvonpidossa Kirin pelaajien kanssa. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Tiistain kierroksella Ankkureilla oli kovaakin kovempi vastus, kun se kohtasi kotonaan Vimpelin. Molempien joukkueiden ulkopeli oli betonia, mutta Vedon kotiutuslyönnit olivat karvan verran parempia. Tilanteita juoksujen tekoon kiistakumppanit rakensivat tasatahtiin.

Jyväskylä oli reissun päällä Pihkalassa, jossa se ei antanut Tahkolle armoa. Hannu Kiukkonen moukaroi kotiin kuusi etenijää ja siirtyi lyöjätilaston piikkipaikalle. Määttälä toi viisi pinnaa.

Näistä mielenkiintoisista asetelmista päräytetään homma käyntiin torstaina. Ottelusta tekee erikoisen se, että se pelataan Kirin Juho Määttälän kotimaisemissa Toholammilla.

LYÖDYT

ALAJÄRVI
Sami Mikkolanaho 38
Sasu Iivarinen 14
Kari Kellokoski ja Janne Kivipelto 8

JYVÄSKYLÄ
Hannu Kiukkonen 45
Jukka Latvala 23
Jaakko Heikkinen 4

TUODUT

ALAJÄRVI
Jere Saukko 19
Petrus Puputti 19
Aki Orava 14

JYVÄSKYLÄ
Ilkka Ylitalo 22
Juho Määttälä 17
Miikka Matikka 15

KÄRKILYÖNNIT

ALAJÄRVI
Aki Orava 82
Jere Saukko 71
Petrus Puputti 67

JYVÄSKYLÄ
Miikka Matikka 80
Hannu Kiukkonen 76
Juho Määttälä 62