Kuumaa paikallistunnelmaa:

Alajärvi – Koskenkorva

Mitään ei anneta ilmaiseksi, kun molemmille joukkueille elintärkeät pisteet ovat jaossa Kitron tiistai-illassa. 

Kuka ehtii ja kuka ei? Asia selviää parhaiten paikanpäällä. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Kuka ehtii ja kuka ei? Asia selviää parhaiten paikanpäällä. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Kitrolla päästään tiistaina jälleen paikallisottelutunnelmaan, kun hurjaan menoon yltynyt Koskenkorvan Urheilijat saapuu vieraisille Kitron-stadionille. KoU on voittanut viimeisissä otteluissaan Raahen ja Kiteen sekä hävinnyt Jyväskylälle. Ankkureiden tilastoissa on voitot Raahesta ja Seinäjoesta sekä tappio Joensuulle. Keväällä Korvalla Ankkurit käänsi tiukan peli edukseen luvuin 1-0.

Kummatkin joukkueet tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä sarjasijoituksen parantamiseen. Koskenkorvan kotiustehoista on vastannut odotetusti Jere Dahlström, joka olisi syytä pitää Kitrollakin mahdollisimman työttömänä. Juuso Myllyniemi pelaa hienoa kautta ja on Kossun kärjen vaihtajana elintärkeässä roolissa tilanteiden tekemistä ajatellen.

Sinikeltaisella puolella Jere Saukko kolkuttelee jo 30 tuodun rajaa ja Sami Mikkolanahon ja Sasu Iivarisen ruuti on ollut kotiutuksissa kuivaa. Aki Orava on ollut läpi kauden itse varmuus vaihtajana. Sormet ristissä odotellaan myös Kari Kellokosken ja Juha-Matti Jaatisen paluuta pelaavaan miehistöön. Toivottavasti kaksikko nähdään kentällä jo huomenna.

Lisämausteensa paikallisvääntöön tuo myös se, että Koskenkorvan joukkueessa on monta Ankkuri-paidastakin tuttua pelimiestä. Sami Karjala, Jouni Koskela, Jouni Oja-Lipasti ja Tuomas Tallbacka ovat edustaneet myös Ankkureita uransa aikana. Näisä aineksista saadaankin mukava keitos, jonka valmistumista ei kannata jäädä odottamaan kotisohvalle!

Tulikuuma paikallisottelu Alajärvi-Koskenkorva ti klo 18.00 Kitron-Stadionilla.