Jyväskylä – Alajärvi 0-2 (3-6, 3-4)

Alajärvi jatkoi hurjaa sisäpelivirettään ja otti komeilla kotiutuksilla tärkeät kolme pistettä Hippokselta. Koko joukkue esitti hienoa sisäpeliä ja kuivammat siivut lähtivät Janne Kivipellon(2) ja Sami Mikkolanahon(5) mailoista. Jere Saukko toi kolme juoksua.

Sami Pistää pallon kakkospesän takaa maisemaan ja Kari tuo.

Sami pistää pallon kakkospesän takaa maisemaan ja Kari tuo.

I jakso

Ankkurit sai otteluun lentävän lähdön, kun kärki rakensi ajon ja Petrus Puputti karkasi ykkösvahdin yli singahtaneelle kopitteluheitolla kotiin. Jatkoa seurasi kun Janne Kviipelto ja Joni Matintupa iskivät hurjilla pommeilla pallot väliin ja vierailijat karkaisvat kolmen juoksun johtoon. Kiri näytti omalla aloittavallaan, että ei aio antaa kotonaan helposti periksi ja tuli juoksun päähän Hannu Kiukkosen ja Jukka Latvalan iskuilla. Sitten esiin astui Sami Mikkolanaho, jonka kahdella lyödyllä Ankkurit kasvatti johtoaan. Kivipelto löi merkatulla välilyönnillä jaksolle toisen juoksunsa. Kiri kavensi Kiukkosen toimesta jakson päätösluvuiksi 3-6.

II jakso

Kirin aloitus ei tulosta tuonut, mutta Sasu Iivarinen paukautti Jere Saukon kotiin heti ensimmäisessä vuorossa. Tämän jälkeen jokerit ottivat kisaa toisistaan ja löivät juoksuja lähes vuorotahtiin. Kiukkonen pystyi kahteen kotiutukseen, mutta Mikkolanahon ruuti oli vielä kuivempaa. Mies paukautti pallon puskaan kolmosjatkeelta kahden juoksun arvoisesti. Tilanne muuttui taululla Ankkuri-johdoksi 4-3. Se myös kesti, sillä Kiri ei viimeisellä sisävuorollaan saanut enää ukkoa luukkuun. Nestori Yli-Sissala sai kunnian tehdä ottelun viimeisen palon kakkoselle.

Molemmat joukkueet tarjosivat komeaa  lyöntipeliä ja juoksun tulivat pääasiassa ottamattomilla vedoilla. Ankkurien  kokonaispaketti oli paremmin kasassa ja joukkue otti täysin ansaitun voiton. Hienon ulkopelin helmiä olivat Janne Kivipellon nykäisyllä otettu palo kolmoselta ja Henri Heikkisen upea syöksykoppi Kirin viimeisessä sisävuorossa.

Palkitut
I Sami Mikkolanaho
II Aki Orava

Tilastot