Pattijoki ei Ankkureille mahdollisuuksia antanut

I JAKSO

Ensimmäinen jakso alkaa Ankkurien sisävuorolla. Ankkurit saa vuorossa yhden kolmostilanteen aikaan, mutta ei onnistu saamaan miestä kotiin. Pattijoki aloittaa oman sisävuoron loistavasti, kun toisena lyöjänä lyömään tullut Jan Hankala puhkaisee Ankkurien kakkospuolen ja kiertää tyhjään kenttään kunnarin. Vuoron edetessä Pattijoki onnistuu vielä lyömään kaksi pinnaa Juuso Keski-Koukkarin ja Harri kolehmaisen mailoista. Toinen vuoro alkaa kotijoukkueen 3-0 johtoasemassa. Ankkurit saa aloittavalla vuorolla yhden kotiutuspaikan Hallasuolle, mutta kotiutuslyönti kuitenkin jää Pattijoen etukenttään ja kolmas palo kotiin. Pattijoki lisää johtoaan omalla vuorollaan Keski-Koukkarin ja Kososen mailoista. Juoksut tuo Achren sekä Pelto. Ankkurit onnistuu kolmannessa vuorossa avaamaan ottelun juoksutilin. Hallasuo lyö yhden palon ajotilanteessa kumuran koppareiden eteen ja Posti juoksee kotiin. Uutta yritystä tarjotaan vielä Penninkankaalle, mutta Topi Kosonen taktisella väärällä saa aikaan kaksi paloa taululle. Pattijoki ei onnistu tasoittavalla lisäjuoksuja saamaan, joten ratkaiseva vuoro alkaa tilanteessa 5-1. Ankkurit ei onnistu tilanteita aloittavalla rakentamaan. Ensimmäinen jakso Pattijoelle 5-1.

II JAKSO

Toisen jakson aloittaa sisältä Pattijoki ja saa pari kotiutustilannetta. Törmäsen ja Keski-Koukkarin kotiutusyritykset ei kuitenkaan tuota tulosta. Ankkureiden tilanteiden rakentelu takkuaa tasoittavalla, mutta saa viimeisen kolmen lyöjän aikana rakennettua kotiutustilanteen. Hallasuon lyönnillä kuitenkin Särkinen palaa kotipesään. Toisessa vuorossa nähdään jakson avausjuoksut. Pattijoki aloittaa juoksujen lyömisen onnistumalla kahdesti. Ensimmäisenä onnistuu Kosonen joka kotiuttaa Hankalan. Jatkossa vielä Kolehmainen onnistuu kotiutuksessa lyömällä Pellon kotipesän turvaan. Ankkurit onnistuu omalla vuorollaan kerran, kun Hallasuo lyö ajolähdössä komean kumuran väliin ja Posti tuo jakson avausjuoksun Ankkureille. Kolmannessa vuorossa nähdään yksi juoksu ja siitä vastaa Pattijoki, kun Kosonen onnistuu kotiuttaa Achrenin kotiin. Ankkurit sen sijaan ei tilanteita tasoittavalla saa rakennettua. Ratkaiseva vuoro alkaa Pattijoen johtaessa 3-1. Pattijoki onnistuu aloittavalla rakentaa loistavasti tilannetta ja saa lisättyä johtoaan kolmella juoksulla. Juoksujen lyöjinä kunnostautuu Kosonen kahdesti ja Keski-Koukkari kerran. Ankkurit ei onnistu omalla vuorollaan juoksuja lyömään, joten koko ottelu Pattijoelle 2-0 (5-1, 6-1).