Rami Mäkinen Ankkurien vahvuuteen

Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Rami Mäkinen (23) on solminut 1+1-mallisen sopimuksen Alajärven Ankkurien Superpesis-miehistöön.

Mäkisen ulkopelipaikka on polttolinjassa ja sisäpelissä numero hiassa on kaksi. Nuoren miehen kulunut kausi meni siis UPV:n paidassa ja joukkue sijoittui Ykköspesiksen runkosarjassa kuudenneksi. Mäkinen ikuisti aikakirjoihin 24 ottelussa saldot: L 1+2, T39 ja KL 116. Tilastolukemat ovat kovia sillä, etenijätilastossa irtosi neljäs sija ja kärkilyönneissä Mäkinen oli sarjan seitsemänneksi paras. Kärkkäreitten onnistumisprosentti viime kesältä näyttää lukemaa 64. Nopsajalkainen etenijä/vaihtaja esiintyi kesäkuussa myös Ykköspesiksen Itä-Lännessä Haminassa. Siviilipuolella Rami Mäkinen toimii myyntitehtävissä.

Rami Nieminen

On hienoa, että tarjoutui mahdollisuus päästä pelaamaan pesistä korkeimmalle sarjatasolle ja Alajärvelle. Parhaimmillani olen vaihtaja-etenijän roolissa ja tavoitteena on murtautua Ankkureiden ykköskärkeen pelaamaan. Haastetta riittää, mutta sitä varten tässä hommia paiskitaan. Ankkurien faneille sellaiset terveiset, että lähdetään yhdessä tekemään ensi kaudesta vielä parempi.

Rami Mäkisen pelaajakortti (Lähde: Pesiksen maailma)

Video (Lähde: Ulvilan Pesä-Veikkojen YouTube-sivusto)