Tulevana sunnuntaina Kitrolla on nähtävissä Ykköspesiksen kärkipään taistelu, kun Puijon Pesis saapuu Ankkurien vieraaksi kello 15.  Samat katsomorajoitukset on edelleen voimassa.

Kitron stadionilla on edelleen voimassa samat rajoitukset kuin koko heinäkuun. Kolmospuolella viimeisestä portista aina päätyaitaan asti on junnukatsomo.  Tänne alueelle otamme omia junioripelaajia valmentajineen. Tällä katsomoalueella on oma kioski ja vessat sijaitsevat monitoimihallilla. Kulku tälle katsomoalueelle tapahtuu kolmospuolelta omalta portilta.

Niin sanottuun pääkatsomoalueeseen kuuluu koko katettu katsomoalue aina kakkospuolen päätyyn asti. Tänne otamme maksaneet katsojat eli kausikorttilaiset, lipun ostaneet ja yrityksiltä vapaalipun saaneet. Tälle katsomoalueelle otamme 500 henkilöä ja jos tila loppuu kesken voimme siirtää jonkin verran maksaneita asiakkaita myös junnukatsomon puolelle. Kioskit ja wc-tilat sijaitsevat tällä katsomoalueella normaalisti Kitron aulassa.

Varaa paikkasi katettuun katsomoalueeseen ostamalla liput ennakkoon Euronics Alajärven myymälästä, jolloin vältät myös jonottamisen lippuluukulla. Lippujen hinnat 15€ (alle 12-vuotiaat 5€)

Toivomme kausikorttilaisten ja ennakkolipun ostaneet paikalle 15 minuuttia ennen ottelun alkua.

Ottelusta on tietysti tulossa myös livestream ja katseluoikeuden voit ostaa alla olevasta linkistä.

LIVESTREAM AA-PUIJO 2.8 KLO 15

TERVETULOA