Santeri Särkisen johdolla tulevaan Ykköspesiskauteen

Santeri Särkinen nähdään ensi kesänä Ankkureiden ykköspesisjoukkueen viuhkassa. Tuttuja kasvoja löytyy myös pelaajista, kun viime kesän Superpesisjoukkueesta  esim. Nestori Yli-Sissala ja Mikael Penninkangas jatkaa Ankkureissa. Lukkarin tontille saatiin kova nimi Atte Brandtin siirryttyä Ankkuripaitaan. Joukkueessa nähdään paljon viime kaudella B-poikien Sm-pronssia voittaneista pelaajista. Neuvottelujen piiriin vielä kuuluu pari pelaajaa, toinen pelinjohtaja ja fysiikkavalmentaja.

Valmennus:

Pelinjohtaja: Santeri Särkinen

Santeri Särkinen ottaa vastuun Ankkureiden pelinjohdosta. Viime kesänä Särkinen toimi toisena pelinjohtana Ankkureiden B-pojissa. Joukkue nappasi kauden päätteksi loistavasti Sm-pronssia.  Santeri tuntee joukkueen lähes kuin omat taskunsa ja se tulee olemaan suuri apu tulevaan kauteen valmistautuessa.

Joukkueenjohtaja: Niko Luomala

Monivuotinen Ankkureiden huoltaja Niko Luomala ottaa vastuun joukkueenjohtajana. Niko on toiminut monta vuotta Ankkureiden luotettavana huoltaja ja siirtää sen luotettavuuden nyt joukkueenjohtoon

Video- ja viikkovalmennus: Eemil Peltomäki

Viime vuonna B-poikien pelinjohtajana toiminut Eemil Peltomäki liittyy Ankkureiden ykköspesijoukkueen valmennukseen. Eemilin toimenkuvana on videovalmennus sekä joukkueen viikkovalmennus.

Pelaajat:

Nestori Yli-Sissala

Viime kauden puolivälissä Ankkureissa kapteenin roolin ottanut Nestori Yli-Sissala jatkaa sinikeltaisissa. Nestorille on joukkueessa tarjolla isoa roolia niin sisä- kuin ulkopelissä. Polttolinjalla ulkopelissä häärivä Nepperi tulee olemaan Ankkureiden ulkopelin sielu. Sisäpelissä monipuolisena lyöjänä tarjolla on isoa roolia varsinkin vaihtotilanteissa. Viime kaudella Superpesiksen runkosarjassa Nestori löi 4 juoksua ja ennätti kotiin 7 kertaa. Kärkilyöntejä runkosarjassa kertyi 62.

Mikael Penninkangas

Mikael Penninkangas on yksi viime kauden runkopelaajista, joka nähdään myös tulevalla kaudella Ankkuripaidassa.  Mikaelin vaarallinen vasurilyönti tulee varmasti tekemään ensi kesänä tuhoja vastustajien ulkokenttään. Ulkopelissä Pennari on totuttu näkemään kopparin tontilla. Viime kaudella 29 Superpesiksen runkosarjaottelussa kertyi tilastoihin 1+4 lyötyä, 16 tuotua ja 82 kärkilyöntiä.

Atte Brandt

Ankkurit kaappasi ison vahvistuksen joukkueeseen, kun syöttölautasen ääreen astuu Atte Brandt. Viime kaudella Brandt siirtyi kesken kauden Hyvinkään Tahkosta Koskenkorvan urheilijoihin ja oli tärkessä roolissa lukkarina, kun Koskenkorva varmisti Superpesispaikan runkosarjassa. Brandt tuo Ankkureiden lyöntipeliin tarvittavaa voimaa.

Elmeri Koivusalmi

Alajärveläinen pikakiituri Elmeri Koivusalmi jatkaa sinikeltaisissa väreissä. Elmeri tulee olemaan ykköspesiksen nopeimpia etenijöitä. Ulkopelissä nopsakinttu häärii linjapelaajana ja myös kopparin tontti on tuttu. Viime kaudella Elmeri oli voittamassa B-poikien Sm-pronssia. Superpesiksessä tilastoihin 15 runkosarjaottelussa kertyi 1+0 lyötyä, 7 tuotua ja 41 kärkilyöntiä.

Martti Viitasalo

Ankkureissa ison roolin kotiuttajana ensi kesänä ottaa Martti Viitasalo.  Vasemmalta pommittava Viitasalo oli viime kesänä hurjassa vedossa B-poikien Sm-Sarjassa lyöden 1+39 juoksua runkosarjassa ja pudotuspeleissä 1+32 juoksua. Miesten Superpesiksen runkosarjassa Ankkuripaidassa otteluita kertyi 8, joissa Martti iski 8 juoksua.

Tuukka Etula

Hurjasta heittokädestään tunnettu Tuukka Etula jatkaa Ankkureissa. Tuukka oli yksi takuumiehistä viime kesänä, kun Ankkureiden B-pojat voitti Sm-Pronssia. Tuukan yleisin pelipaikka on kopparin tontti, mutta tunnetaan myös erittäin hyvänä lukkarina. Viime kesänä Tuukka pelasi yhden pelin miesten Superpesiksen runkosarjassa ja pääsi kyseisessä pelissä Joensuun Mailaa vastaan myös näyttämään lukkarin taitojaan.

Vili Siltala

Vili Siltala on yksi viime kesän B-poikien Sm-pronssia voittanut pelaaja, joka jatkaa seurassa. Vili tunnetaan sisäpelissä monipuolisena pelaajana ja pystytään käyttämään joka osa-alueella. Ulkopelissä Vili on totuttu näkemään erinomaisena ykkösvahtina.

Lauri Ihamäki

Lauri Ihamäelle on tarjolla tärkeä rooli Ankkureiden etukentällä. Viime kesänä B-poikien Sm-pronssia Ankkureiden väreissä voittanut Lauri on juniorisarjoissa pelannut siepparin tontilla ja onnistunut siinä erinomaisesti. Sisäpelissä Laurin paikka on kotiuttajana ja vaihtajana. Lauri esiintyi viime talvena miesten Superpesiksessä yhdessä halli-sm pelissä.

Ville Keltikangas

Viime kaudella Ulvilassa ykköspesistä vuokralla pelannut Ville Keltikangas nähdään ensi kesänä Ankkuripaidassa. Ville tulee olemaan tärkeässä roolissa Ankkureissa niin sisä- kuin ulkopelissä. Ulkopelissä Ville on totuttu näkemään linjapelaajana. Sisäpelissä isoa roolia on tarjolla kotiuttajana ja vaihtajana.

Antton Peltomäki

Lukkarin tontilla häärivä Antton Peltomäki nähdään myös ensi kesänä Ankkuripaidassa. B-poikien Sm-pronssia viime kesänä voittanut Antton tunnetaan taktisena ja erittäin vikkelänä lukkarina. Sisäpelissä Antton on vaihtotilanteiden taitaja ja nopeajalkaisena pelaajana pystytään käyttämään myös etenijänä.

Lassi Keisala

Lassi Keisala on yksi viime kauden B-poikien Sm-pronssia voittanut Ankkuripelaaja, joka jatkaa myös ensi kesänä Ankkureissa. Ulkopelissä Lassi on juniorisarjoissa totuttu näkemään luotettavana kakkosvahtina. Sisäpelissä juniorisarjoissa Lassi tunnettaan hyvänä kotiuttajana ja tätä  roolia on myös Ankkureissa tulevaisuudessa tarjolla.

Juho Ihamäki

Viime kesänä Ankkureissa poikien superpesistä ja suomensarjaa pelannut Juho Ihamäki pukee Ankkuripaidan myös ensi kesänä. Juho löi viime kesänä suomensarjan runkosarjassa ihailtavan 3+35 juoksua ja tarjolla tulevaisuuden Ankkureissa on myös kotiuttajan roolia. Kotiuttajajokerin roolia paljon pelannut Juho pystytään myös käyttää ulkokentällä kopparina ja linjapelaajana.

Jami Lassila

B-poikien Sm-pronssia Ankkuripaidassa viime kesänä voittanut Jami Lassila myös nähdään jatkossa sinikeltaisessa peliasussa. Ulkopelissä Jami on totuttu näkemään pesävahdin roolissa ja sisäpelissä monipuolisena vaihtajana. Viime talvena Jami esiintyi ensimmäistä kertaa miesten Superpesiksessä, kun tilille merkattiin yksi Halli-Sm ottelu Ankkuripaidassa.