Tiistaina pelattiin Ankkureiden osalta kauden 6. runkosarjan ottelu Nurmon Jymyä vastaan. Muutamista vaihdoksista huolimatta ottelu oli Ankkureiden hallinta alusta loppuun ja Kitrolla saatiin juhlia kauden 6. voittoa jaksonumeroin 2-0 (11-2, 5-1)

Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit aloitti sisävuorolla ja aloitti myös juoksujen teon heti ensimmäisessä vuorossa. Kokoonpanoon palannut Iina Koskela löi pallon väliin ja Amanda Tuomela kirmasi ottelun avausjuoksun. 2-0-juoksun arkkitehti oli Veera Antila lyöden Oona Winterin kotiin.
Nurmo kavensi omassa vuorossaan Dana Kreivaldin karatessa kotiin harhaheiton turvin.
Toisessa vuorossa Ankkurit laittoi uutta vaihdetta silmään sisäpelissään. Kaksi lyöntikierrosta tuotti viisi juoksu, joista kaksi oli Siiri Hongon käsialaa ja yhden juoksun löivät Tanja Tuomela, Fanny Salmela sekä Veera Antila.
Kolmannessa vuorossa Nurmo pystyi jälleen yhden juoksun verran lähestymään kotijoukkuetta Tiia-Maria Säynäjoen välilyönnillä, Dana Kreivaldin tuodessa.
Neljännessä vuorossa Ankkurit iskivät yhteensä kolme lisäjuoksua Oona Winterin, Tanja Tuomelan ja Oona Haapasalon toimesta, yhden Nurmo lahjoitti harhaheitolla.
Nurmon jäädessä viimeisessä vuorossa ilman juoksua, kirjattiin avausjakso Ankkureille 11-2.

Toisella jaksolla kotijoukkuee sisäpelissä alkoi olla kylläisyyden tunnetta ja suoritusten taso laski ensimmäisestä jaksosta. Kahden ensimmäisen vuoron aikana tilastomerkinnät olivat mailanvarressa vähäisiä. Ankkurit saivat kahteen ensimmäiseen vuoroon kaksi juoksua Nurmon lahjoittamilla vapaataipaleilla ja Nurmon ainokainen syntyi harhaheitolla.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit hieman nosti kytkintä ja pystyi lisäämään johtoaan 5-1:een Iina Koskelan ja Fanny Salmelan välilyönneillä sekä yhdellä Nurmon lahjoittamalla harhaheitolla.

Nurmon sisäpelissä ei toisella jaksolla enää mainetekoja nähty, joten toisen jakson loppunumerot Ankkureille 5-1.

– Tänään pystyttiin pelaamaan rutiininomainen ottelu, vaikka muutama runkopelaaja oli lepovuorossa. Nuoret ottivat kakkoskärjessä hyvin vastuuta ja olivat tärkeässä roolissa niin sisällä kuin ulkokentällä. Paikkoja olisi ollut tänään tehdä selvempääkin eroa, mutta tänään ei moottori käynyt ihan joka sylinterillä. Tärkeintä oli hienot kolme pistettä ja se, että nälkää ja voimavaroja toivottavasti jäi vielä torstain kärkikamppailuun.