Ankkurit kävi Kempeleen Kirin vieraana. Kotijoukkue oli niukasti parempi ottelussa jaksoin 2-1 (3-1, 1-2, 2-1s) Elmeri Iivonen oli tänään loistava lukkarin tontilla. Ankkurien ykköspalkittu tänään oli toinen Elmeri eli Koivusalmi joka meni kentälle 100% tehokkuudella.

Kempele ratkaisee ensimmäisen jakson voiton kolmannessa vuorossa.

Ottelun ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähdä. Ankkurit saa aloittavalla sisävuorollaan yhden paikan ilman onnistumisia. Kempele saa omalla vuorollaan rakennettua heti kärjestä palottoman ajotilanteen, mutta Ankkurien takatilanne puolustaminen toimii ja myös kotijoukkue jää ilman juoksuja.

Toisessa vuorossa Ankkurien tilanteiden rakentelu jää ponnettomaksi, mutta Kempeleen sisäpeli sujuu ja onnistuvat avaamaan juoksutilin kolmella onnistuneella kotiutuksella. Ensimmäisestä vastaa Matti Korhonen, joka kotiuttaa Teemu Hollannin. Heti perään kaksi seuraavaa kotiuttajaa Ossi Meriläinen ja Aappo Savikoski lyövät miehen kotiin ja tilanne taululla on 3-0.

Ankkureille rakentuu kolmannessa vuorossa kolmostilanne, millä avata ottelun juoksutili. Tilanne kuitenkin kuolee pieneen huolimattomuuteen, kun kolmoselta Nestori Yli-Sissala on vahingossa irti ennen kuin Kempeleen lukkari Jani Lassila on ehtinyt edes syöttöasentoon.  Kempele ei onnistu omalla vuorollaan lisäämään johtoaan tilanteista huolimatta ja ratkaisevaan vuoroon lähdettäessä tilanne on 3-0 kotijoukkueen eduksi.

Jakson ratkaisevan vuoron aloittalla Ankkureille rakentuu viimeiselle lyöjälle Juho Ihamäelle paikka takatilanteessa. Ensimmäinen yritys epäonnistuu, kun lyönti kantaa kopiksi. Pelkässä kakkostilanteessa kahdella viimeisellä lyönnillä Juhon olisi pitänyt lyödä kaksi juoksua, että vuoro jatkuisi. Yksi juoksu saadaan aikaiseksi, kun Nestori Yli-Sissala tuo Ankkurien ottelun avauspinnan. Jakso kirjataan kotijoukkue Kempeleen voittoon numeroin 3-1.

Toinen jakso päättyy Ankkurien eduksi niukkaan voittoon

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Kempele saa useamman kotiutuspaikan. Ankkurien ulkopeli kuitenkin hoitaa palot kotiin ja Kempele jää nollille. Ankkurit onnistuu tasoittavalla vuorolla siirtymään 1-0 johtoon Tuukka Etulan keskipompulla, millä Pyry Alanen juoksee kotiin.

Jakson toisessa vuorossa molempien pelin rakentelu sisällä on ponnetonta ja tilanteet jää nolliin.

Kolmannen vuoron aloittavalla Kempele onnistuu avaamaan jakson juoksutilinsä, kun Antti Korhonen kotiuttaa painuvalla kolmospuolen kumuralla Markus Keski-Petäjän. Lyönti oli sen verran painuva, että useampikin juoksu oli lähellä, mutta Tuukka Etula ulottuvana kopparina otti pallon kiinni korkeasta pompusta. Ankkurit onnistuu siirtymään 1-2 johtoasemaan kolmannen tasoittavalla sisävuorolla Riku Utasen kotiuttaessa Mikael Penninkankaan.

Kempeleellä on paikka jakson ratkaisevassa vuorossa tulla ainakin tasoihin, mutta siinä eivät onnistu ja Ankkurit voittaa jakson niukasti lukemin 1-2.

Supervuoro ratkaisee Kempeleelle voiton.

Supervuoron sisältä aloittaa Ankkurit ja onnistuu siirtymään Tuukka Etulan kakkospesään suunnatulla lyönnillä 0-1 johtoon, kun Elmeri Koivusalmi pinkoo kotiin. Kempele kuitenkin ratkaisee supervuoron tasoittavalla voiton onnistumalla kahdesti, kun Antti Korhonen sekä Juhani Ojala onnistuvat kotiutuksissa. Kempele voittaa ottelun jaksoin 2-1 (3-1, 1-2, 2-1s). Hieno piste kuitenkin matkaan Ankkureille yhdeltä kärkijoukkueelta.