Ankkurien ja Kankaanpään välillä käytiin neljäs kohtaaminen tänään lauantaina Superpesiskarsinnoissa. Ankkurit nousi molemmilla jaksoilla tappioasemasta voittoon ja Kitrolla jatkuu Superpesis kaudella 2024!  Ankkurit vie sarjan 3-1 voitoin!

Joukkueen takana oli jälleen huikea määrä kannattajia Kankaanpäässä

Ankkurit nousi 6-1 tappioasemasta voittoon ensimmäisellä jaksolla.

Kankaanpää aloittaa ottelun sisältä ja saa hyvän paineen päälle rakentamalla palottoman ajon kärjestä. Juoksu myös nähdään, kun Joona Anttila puhkaisee sauman ja ja Teemu Utunen juoksee tilanteeksi 1-0. Tasoittavalla vuorolla Ankkurit saa myös hyvän paineen päälle ja tasoittaa lukemiksi 1-1 Tuukka Etulan lyödessä Elmeri Koivusalmen kotiin.

Toisessa vuorossa Kankaanpää jatkaa hyvää tilanteiden rakentelua ja onnistuvat kotiutuksissa loistavasti iskemällä 5 juoksua. Onnistujina mailan varressa toimi Sami Mikkolanaho, Eeli Uusitalo, Joe Vartiamäki sekä Rasmus Paananen, joka löi kakkospuolelta pallon maisemiin kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti. Ankkurit lähtee toiseen sisävuoroon Kankaanpään johtaessa 6-1. Juho Ihamäki onnistuu kaventamaan vuorossa tilanteeksi 6-2 kotiuttamalla välilyönnillä Pyry Alasen.

Kolmannessa vuorossa Kankaanpää jää juoksuitta. Ankkurit saa hyvän alun sisävuoroon, kun ensimmäinen lyöjä Atte Kuosmanen lyö pallon takaa läpi ja juoksee kunnarin tilanteeksi 6-3. Seuraava lyöjä Ville Keltikangas lyö Kuosmasen tuplajuoksun arvoisesti kotiin ja kun vielä Tuukka Etula onnistuu jatkossa lyömään Pyry Alasen kotiin niin ratkaisevaan vuoroon mennään Kankaanpään johtaessa niukasti 6-5.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Kankaanpää jää ilman tilanteita. Ankkurit sen sijaan onnistuu loistavasti. Juho Ihamäki välilyönnillä kotiuttaa Kuosmasen tilanteeksi 6-6. Tilanteet jatkuu tämän jälkeen hyvin Ankkureilla ja Tuukka Etula ratkaisee keskipompulla jakson voiton Ankkureille numeroin 6-7 kotiuttamalla Lauri Ihamäen.

Ankkureilta toisella jaksolla jälleen hurja nousu voittoon ja Superpesis jatkuu Kitrolla kaudella 2024.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkureille rakentuu kaksi paikkaa avata jakson juoksutili. Kotitusyritykset jää kuitenkin heikoiksi ja juoksua ei taululle lisätä. Kankaanpää saa jakson avaavalla sisävuorollaan palottoman tilanteen. Ankkurien ulkokenttä kuitenkin hoitaa jo ensimmäisessä tilanteessa palon kotiin sekä kolmospesälle ja Kankaanpään sisävuoro kuivuu siihen.

Jakson toisen vuoron aloittavalla sisävuorolla Ankkurit iskee jakson avausjuoksun ja siitä vastaa Juho Ihamäki, joka kotiuttaa loistavalla välilyönnillä Pyry Alasen. Kankaanpää ei saa toisessa vuorossa paikkoja ja Ankkurien 0-1 johtoasemassa siirrytään kolmanteen vuoroon.

Ankkurien osalta jakson kolmas vuoro ei tuota lisäjuoksuja. Kankaanpää kuitenkin omalla vuorollaan onnistuu loistavasti siirtyen johtoon. Joona Anttila iskee kakkospuolen läpilyönnillä kaksi juoksua ja vuorossa onnistuvat vielä jouksun lyömään Arttu Vilander sekä Eetu Heiniluoma ja taululla on on 4-1 lukemat.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei luovuta vaan iskevät hurjilla tehoilla jopa neljä juoksua. Juoksujen lyönneistä vastaa Juho Ihamäki, Mikael Penninkangas, Nestori Yli-Sissala sekä Tuukka Etula. Kankaanpään tasoittavalle vuorolle lähdetään Ankkurien 4-5 johdossa mitkä on myös jakson loppulukemat, sillä Kankaanpää ei onnistu tasoittavalla vuorolla ja voitto kirjataan Ankkureille ottelusta jaksoin 0-2 (6-7, 4-5).

Ankkurit vie karsintasarjan voitot otteluin 3-1 ja jatkaa Superpesiksessä kaudella 2024!