Ankkurit kiinnitti tänään kaksi tärkeää pelaajaa, kun kovalyöntinen Juho Ihamäki ja pikakiituri Joona Peltokangas kirjoittivat kahden vuoden jatkosopparit!

Ankkuritpesis Ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoskea hymyilyttää, kun kaksi tärkeää pelaajaa Joona Peltokangas (vas) ja Juho Ihamäki (oik) jatkaa sinikeltaisissa.

Ankkurit teki kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Juho Ihamäki ja Joona Peltokangas jatkaa joukkueessa kaksivuotisella sopimuksella. Juho Ihamäki tunnetaaan erittäin vaarallisena lyöjänä ja on kova pelote vastustajan ulkokentille. Lyöjäjokerina tunnettu Juho myös taitaa ulkopelin salat ja on pelannut mm. kopparin ja pesävahdin rooleissa. Joona Peltokangas on erittäin nopea ja kaiken lisäksi aivan loistava etenijä pesien välillä. Joona myös on loistava mailanvarressa ja ulkokentällä tutuin paikka on kopparin tontti.

Ankkurit on antanut minulle niin paljon, joten nyt on minun vuoroni antaa Ankkureille. Ankkurit kuuluu Superpesikseen ja haluan olla osana sitä taivalta. – Joona Peltokangas

Mahtavat fiilikset saada jatkaa rakkaassa kasvattajaseurassa ainakin seuraavat pari kesää ja olla osana Ankkureiden nousua takaisin kohti pesäpalloilun huippua! – Juho Ihamäki