Ankkurit kiinnitti jälleen pari tärkeää pelaaja, kun Kasper Mäkelä ja Vili Siltala  kirjoittivat jatkosopimukset. Kasperin sopimus on luokkaa 1+1 ja Vilin 1+0.

Kasper Mäkelä jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Kasper on erittäin nopea ja loistava etenijä. ulkopelissä tutuin paikka on linjassa.

Loistava päästä jatkamaaan porukassa mukana. Joukkueessa on paljon potentiaalia, joka varmasti saadaan esille tulevina vuosina.  -Kasper Mäkelä-

Kasper Mäkelä jatkaa Ankkureissa. Kuva kesän B-poikien Superpesisottelusta. Kuva: Jani Vuorela.

Vili Siltala kirjoitti Ankkureiden kanssa vuoden jatkosopimuksen. Vili on monipuolinen pelaaja. Sisällä Viliä voidaan käyttää niin etejinä, vaihtajana ja kotiuttajana. Ulkopelissä Vili nähdään yleisimmin etukentällä hääräämässä.

Hyvillä mielin jatkan sinikeltaisissa väreissä! Meillä on hieno joukkue täynnä loistavia tyyppejä kenen kanssa tätä hommaa saa tehdä. Tavoitteena olisi saada hyvä harjoituskausi alle ja päästä takaisin sille omalle hyvälle tasolle, jossa tiedän pystyväni pelaamaan ja auttamaan joukkuetta. Tehdään ensi kesästä hieno yhdessä! -Vili Siltala-

Vili Siltala jatkaa vuoden sopimuksella Ankkureissa. Kuva: Jani Vuorela.