Tule mukaan pesiskouluun!2018-10-18T13:04:48+00:00

Kesän 2018 pesiskoulu on saatu päätökseen ja osallistujia oli yhteensä jopa 25. Kiitos kaikille innokkaille pesiskoululaisille!

Ankkureiden junnupesis järjestää suosittua pesiskoulua kesäloman lisäksi myös muina koulujen loma-aikoina. Seuraavan kerran pesiskoulua pidetään talvilomalla. Talvilomalla pidetään pesiskoulua maanantaista perjantaihin joka päivä. Ilmoittautumiset ja tarkemmat kellonajat päivitetään tänne vuoden alussa.

Mikä pesiskoulu?

Pesiskoulu on eskari-ikäisille ja sitä vanhemmille suunnattua matalan kynnyksen pesistoimintaa. Pesiskoulun kautta on helppo tutustua lajiin, sillä voit siirtyä pesiskoulun jälkeen mukaan joukkuetoimintaan tai osallistua vaihtoehtoisesti vain pesiskouluun. Pesiskoulun tarkoituksena on tutustua pesäpallon perus lajitaitoihin, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä erilaisten leikkien ja viitepelien parissa. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla eikä myöskään omia välineitä.

Pesiskoulu sisältää ohjattujen pesistuntien lisäksi aina vakuutuksen, pesiskoulutuotteen ja jokainen pesiskoululainen saa myös diplomin osallistumisesta. Pesiskoulussa voidaan järjestää toiveiden mukaan myös leikkimielisiä harjoituspelejä naapurikuntien pesiskoulujen kanssa.

LISÄTIETOJA JUNIORIPÄÄLLIKÖLTÄ:

Anna Tuomola: 0405940484, ankkurit.juniorit@outlook.com