Otteluraportti:
Koskenkorva – Alajärvi 2-0 (3-2, 12-2)

I jakso

Alajärvi aloitti ottelun sisältä ja teki uudistetulla kärjellään välittömästi palottoman ajon, mutta kotiutukset eivät onnistuneet. Kenttä tyhjättiin välillä ja kakkoskärjestä väännettiin vielä kahden palon ajo päälle, mutta jälleen tuloksetta. Koskenkorva teki myös kärjestä palottoman ajon, mutta vasta kolmas yrittäjä, Juho Toivola, onnistui kotiutuksessaan. Toisessa vuorossa Toivola oli jälleen asialla ja puhkaisi kentän etutilanteessa yhden juoksun arvoisesti. Kolmannessa vuorossa Ankkurit rakenteli kärjestään jälleen ajotilanteen ja Sami Mikkolanaho kumuroi Rami Mäkisen kotiin kaventaen tilanteeksi 1-2. Ankkurien takaa-ajo kuivahti tuplapalon myötä valitettavan nopeasti. Kolmannessa ulkovuorossaan Ankkurit taisteli leijonan lailla eikä antanut KoU:lle kotiutustilannetta. Viimeiseen sisävuoroon Alajärvi tuli juoksun tappioasemassa ja laittoi kakkoskärjestä heti pesät täyteen. Kahdella palolla Rami Mäkinen onnistui tasoittamaan jakson Kari Kellokosken edetessä. Kotijoukkueella oli vielä tasoittava sisävuoro, jossa Janne Leppälä onnistui puhkaisemaan takakentän ykköstilanteessa. Näin jaksovoitto Koskenkorvalle, vaikka Ankkurit vei kolmostilanteet 6-4.

II jakso

Toisen jakson alkuun kotijoukkue Koskenkorva kovaa. Kärki rakensi palottoman ajon, josta Jere Dahlström puhkaisi kolmospuolen kahden juoksun arvoisesti. Tästä alkoi lyöntirumba ja todella pitkän avaussisävuoron jälkeen korvalaiset olivat karanneet jo ratkaisevan tuntuiseen 6-0 johtoon. Toisessa vuorossa Ankkurit sai kotiutustilinsä auki, kun sekä Sami Mikkolanaho, että Tuomas Tallbacka onnistuivat kotiuttamaan. Kotiin juoksivat Aki Orava ja Sasu Iivarinen. Viimeisessä vuorossa Koskenkorva innostui vielä takomaan juoksuja urakalla Jere Dahlströmin ja Jouni Mäen läpilyöntien johdolla korjaten selkeän 2-0 voiton.