ALAJÄRVI – RAAHE 0-2 (1-6, 0-4)

Kotijoukkueen kokoonpano oli muuttunut viikon takaisesta pelistä jonkin verran ja näytön paikkoja tarjottiin mm. Ville Keltikankaalle ja Joonas Riihimäelle. Sivussa kokoonpanosta olivat Henri Heikkinen, Aki Orava ja Mikael Penninkangas. Topi Kosonen oli kuitenkin kentän hahmo, kun Pattijoen Urheilijat kävi nappaamassa voiton harjoitusottelusta Kitron-stadionilta. Lukkarin tontilla Kosonen tylsytti parhaan terän kotijoukkueen lyönneistä ja sisäpelissä kolme lyötyä ja kaksi tuotua olivat tilastojen kärkeä. Kotijoukkueen onnistuja sisäpelin osalta oli erinomaisesti kärkenä pelannut Viljo Sillanpää ja Nestori Yli-Sissala oli myös tehokkaana mailan varressa. Ulkopelissä Ville Väliaho oli Ankkureiden näkyvimpiä hahmoja.

Ensimmäinen jakso alkoi Ankkureilta hyvin. Kärki rakensi palottoman ajon, mutta se tuhraantui koppilyöntiin ja kenttä tyhjeni. Raahen vastaus tuli toisessa vuorossa, jossa se karkasi kahden juoksun karkumatkalle. Tämän jälkeen Alajärven tilanteiden rakentelu oli vaikeaa Topi Kososen lukkaroidessa. Ankkurit kuitenkin kavensi lukemiin 1-2 Sami Mikkolanahon lyödessä ja Viljo Sillanpään edetessä. Enempää ei nähty ja viimeisessä vuorossa raahelaiset kaunistelivat jakson loppuluvuiksi tylyt 1-6 lukemat.

Toinen jakso eteni pitkään tiukoissa 0-0 lukemissa. Ankkurit oli kuitenkin puolustuskannalla PattU:n painostaessa. Kososen, Ossi Meriläisen ja Jari Törmäsen kotiutuksilla vieraat hivuttautuivat karkumatkalle ja voittivat myös toisen jakson selvin 0-4 lukemin. Kolmostilanteet menivät raahelaisille selkeästi 18 – 8 ja tämä tilasto kertookin selvästi kumpi oli ottelussa kuskin pukilla.

 

Ankkureiden kokoonpano
1. Viljo Sillanpää
2. Valtteri Kleemola
3. Nestori Yli-Sissala
4. Antti Pukkinen
5. Sasu Iivarinen
6. Ville Keltikangas
7. Manu Haukkala
8. Santeri Särkinen
9. Ville Väliaho
10. Rami Mäkinen
11. Joonas Riihimäki
12. Sami Mikkolanaho

Ankkurit pelaa vielä yhden harjoitusottelun. JymyJusseja vastaa otellaan Seinäjoella la 5.5. klo 13.00.

Alkavan kauden ensimmäinen ottelu on vuorossa 10.5. kun Alajärvi kohtaa vieraissa Oulun.

Ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 12.5. Silloin Kitrolle saapuu Imatran Pallo Veikot. Ottelu alkaa klo 15.00.

 

Luitko jo nämä?