Ankkurit nousi ensimmäisen jakson karvaan tappion jälkeen tärkeään kotivoittoon Ulvilan Pesä-Veikoista jaksoin 2-1 (6-7, 3-1, 2-0s)

Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit saivat hienon alun toisessa vuoroparissa, kun hienossa lyöntivireessä ollut Martti Viitasalo puhkaisi vieraiden takakentän tyhjentäen pajatson ja siirtäen Ankkurit 4-0-johtoon yhdellä lyönnillä.

Ulvila pääsi peliin mukaan toisen tasoittavalla kaventaen Jesse Jokelan lyönnillä tilanteeksi 4-1.
Kolmannessa vuorossa Ankkurit lisäsivät johtoaan 6-1:een Mikael Penninkankaan yhden juoksun arvoisella läpilyönnillä ja Antton Peltomäen kotiuttaessa Elmeri Koivusalmen.

Ulvila aloitti ensimmäisen jakson takaa-ajon kolmannen vuoron tasoittavalla. Etenijäjokerina pelanneen Valtteri Liikamaan takakentän puhkaisu tuotti kunnarin tyhjään kenttään. Hyvin pian tämän jälkeen Liikamaa sai hölkötellä kotipesään vapaataipaleen turvin. Hyvän Ulvilan sisävuoron kruunasi Petri Kulmalan 2-puolen lyönnillä tullut kavennus 6-4:ään.

Neljäs vuoro oli Ankkureilta juoksujen suhteen tulokseton. Ulvila puolestaa rakensi kärjestään yhden palon ajolähdön. Petri Kulmalan vaarallinen lyönti 2-puolelle pystyttiin pysäyttämään, mutta palautusheitto karkasi kotipesään ja Ulvila hivuttautui juoksun päähän. Lyöntikierroksen viimeisenä lyöjänä Aleksi Vainio kotiutti tyylipuhtaalla välilyönnillä Jere Harjuvaaran tilanteeksi 6-6. Tämän jälkeen Ulvila jätti kakkoskärjen lyöntivuorot väliin ja rakensi 1-kärjellään tilanteen Jesse Jokelalle, joka ratkaisi jakson 2-puolen puolittaisella läpilyönnillä loppunumeroiksi 6-7.

Martti Viitasalo oli ottelussa huikeassa vireessä ja ansaitusti pokkasi ykköspalkinnon.

Jaksotauolla Ankkurit oli selkeästi sisuuntunut avausjakson menetyksestä, mikä näkyi erityisesti parantuneena ulkopelinä. Ulvilan kärki saatiin kuriin eikä vaaralliset kotiuttaja päässeet mielitilanteisiinsa.

Ankkureiden sisäpeli aukesi toisella jaksolla toisessa vuorossa. Pompusta tehty polttoheitto karkasi 3-pesästä uimahallia kohden ja Elmeri Koivusalmi kipaisi sillä välin kotipesään. Toisessa juoksussa Konsta Lehtola käytti Ulvilan ulkokentän töpeksinnät hyväkseen ja karkasi Martti Viitasalon lyöntivuorolla tilanteeksi 2-0.

Kolmannessa vuorossa molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. Ankkureiden juoksusta vastasi väkevävireinen Viitasalo hienolla välilyönnillä ja Ulvilan kavennuksen arkkitehti oli Petri Kulmala. Toinen jakso hienosti Ankkureille 3-1 numeroin.

Ottelun ratkaisu nähtiin supervuorossa. Ulvila sai omassa sisävuorossaan painostuksen aikaiseksi ja hetken näytti, että Petri Kulmalan muulinpotku karkaa takaa maisemiin, mutta Tuukka Etulan upea syöksykoppi vesitti juoksujen teon ja samalla Ulvilan painostus tukahtui eikä juoksuja nähty.

Ankkurit järjesti kärjellään tilanteen Konsta Lehtolalle, joka otti ratkaisuhetkellä ohjat käsiinsä ja puhkaisi 3-jatkeelle suuntautuneella lyönnillä takakentän. Lehtolan jäädessä kotipesän tuntumaan juhlimaan voittojuoksua, kirmasivat Mikael Penninkangas ja Nestori Yli-Sissala kotipesään loppunumeroiksi 2-0.