Ankkurien osalta miesten Superpesiksen Halli-Sm päättyy tämän kauden osalta huomenna sunnuntaina kello 15, kun b-lohkon ottelussa vastaan Alajärven Pallohallille saapuu Koskenkorvan Urheilijat.

Ankkurit ja Koskenkorvan Urheilijat kohtaavat Halli-Sm ottelussa huomenna sunnuntaina 19.2 kello 15 Alajärven Pallohallilla. Ankkurit ja Koskenkorva kohtasivat jo aikaisemmin  talvella harjoitusottelussa, mikä oli erittäin tasainen vääntö ja ratkesi Koskenkorvan voittoon vasta supervuorossa. Ankkurien taival Halli-Sm otteluissa on ollut kaksijakoinen. Ottelussa Vetoa vastaan peli oli ensimmäisellä jaksolla loistavaa, mutta toisella jaksolla hyvä ote notkahti. Viime viikonloppuna JymyJusseja vastaan ei saatu oikein mitään aikaan ja varsinkin kaaripelistä löytyy paljon parannettavaa. Koskenkorva myös kohtasi viime viikonloppuna JymyJussit. Ensimmäinen jakso päättyi tasan, mutta toisella jaksolla JymyJussit paukutti 7-2 voittolukemat.

Kuva harjoitusottelusta Ankkurit vs. Koskenkorva 21.tammikuuta 2023. Kuva: Jani Vuorela

Molemmilta joukkueilta löytyy paljon petrattavaa huomiselle verrattuna viime viikonlopun otteluihin.  Ankkurien pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen totesi viime viikonlopun JymyJussit ottelun  jälkeen lehtihaastattelussa ”otan itse täyden vastuun tästä. Koko peli oli hirveätä härdelliä. Virheitä tuli koko ajan, eikä oltu läsnä Seinäjoki Areenalla”.  Vaikka Jaatinen otti vastuun notkahduksesta, niin kyllä jokainen pelaaja varmasti on omassa päässään miettinyt mitä tapahtui. Huomenna on kuitenkin täysin uusi ottelu ja keskittyminen on täysin siinä.

Ankkurit ei varmasti tule tekemään huomenna niin paljon virheitä, kuin viime ottelussa JymyJusseja vastaan. Kaaripeli pitää olla kunnossa läpi ottelun, sillä varmasti Koskenkorvan lukkari Juho Hakomäki sitä testailee paljon. Ankkurien osalta emme nosta esille tässä lyhyessä ennakossa  yksittäisiä pelaajia vaan koko joukkueen. Joukkueen jokainen osa-alue niin sisä kuin ulkopelissä pitää olla huomenna kunnossa ottelun alusta lähtien. Onnistumisien kautta hurmos päälle ja sitä kautta voittoon.

Alla olevalla videolla ennakkohaastattelussa Joona Peltokangas

LIPUT OTTELUUN 10 EUROA. ENNAKKOLIPUNMYYNTI ON LOPPUNUT, MUTTA LIPPUJA SAATAVILLA HYVIN VIELÄ OVELTA HUOMENNA!

TERVETULOA KANNUSTAMAAN ANKKURIT VOITTOON!

Luitko jo nämä?